Februári kedvencek

1:41 Varjúlány 0 Comments

A február jó hónap, én legalábbis kedvelem, és most különösen kellemesen telt. Máté - a macska, aki januárban költözött be hozzánk - egyre jobban beilleszkedik, viszonylag sok szabadidőm volt és a barátaimmal is valamivel több időt tölthettem együtt, mint általában.


Szemhéjpúdert nem használok minden nap, de most eldöntöttem, hogy megpróbálok elfogyasztani néhányat, így gyakrabban előkerültek. Főleg a MUA Undressed palettája, a képről leszűrhető, hogy mely árnyalatokat nyüstöltem a legtöbbet. :)

A theBalm Mary-Lou állandó kedvencem, mennyei állaga van és semmi kifogásolnivalót nem találok rajta.


Ne haragudjatok a Flormar bázis miatt, tudom, hogy már sokszor mutattam, de tényleg nagyon jó. Arra kezdek rájönni, hogy a kicsit vizesebb, kevésbé szilikonos állaga miatt szeretem ennyire - na meg persze azért, mert pont addig bírja vele a sminkem, ameddig szeretném.

A Toleriane Ultra Fluid-ot még tavaly tavasszal kaptam, de csak az utóbbi néhány hétben kezdtem el használni. Nekem most még kicsit kevés, de nyáron biztos vagyok benne, hogy tökéletes lesz.  Azonban azt máris érzem, hogy ez egy kiemelkedő krém.


Az évi két pattanásomból egy már februárban tiszteletét tette, így jól jött a Catrice Camouflage az eltüntetéséhez. Ritkán használom, de amikor szükségem van rá, akkor szinte áldom.

A Catrice Velvet Finish a NYX HD-nek a nyomába sem ér, de még így is jobb, mint az eddig általam próbált drogériás korrektorok. Igyekszem írni róla mihamarabb. :)


A szájfényeim számát is próbálom csökkenteni, ennek jegyében a MAC egyik régi limitált kiadásának darabjáért vagy az Yves Rocher Sexy Pulpért nyúltam reggelente.


A Rimmel Portobello Pinkkel való jó viszonyom még mindig tart, azt hiszem, megvan a 2015-ös tavaszi-nyári lakkom a személyében. :)

Mellette azért a SpaRitual Spellbound is többször előkerült, mert időnként muszáj pirosat látnom a körmeimen. :)


A Balea White Passion családja meglepően jól sikerült, és bár parfümként nem viselném, az utóbbi hetekben kifejezetten jól esett a tusfürdő illata.

Februárban a szokásosnál valamivel hangsúlyosabb fülbevalót hordtam. Kellett már egy kis változatosság a bogyók után. :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

0 megjegyzés: