Catrice - Caught On The Red Carpet

2:23 Varjúlány 0 Comments


Viszonylag hosszú ideje csak visszafogott lakkokról volt szó, pedig több piros is kallódik a piszkozatok között. Most a Catrice Caught On The Red Carpet került sorra.


Az üvege és az ecsete a márkától már megszokott. Mutatós, viszont az az érzésem, hogy a kupakból kispórolták az anyagot, az ecset pedig hiába lapított, amit kedvelnék, sajnos kicsit ferde.




Valahányszor piros körömlakkról van szó, mindig elmondom, hogy mennyire nehéz jó - vagy csak elfogadható - minőségű csillámmentes pirosat találni. Szerintem legalább olyan ritkaságszámba megy, mint a jól fedő krémes fehér lakkok.

Általában semennyire sem tartósak, vagy túl sűrűek, vagy rettenetesen folyósak, és rosszabb esetben még nem is fednek.
Sajnos a mai tesztalannyal is csak félig-meddig vagyok elégedett.

A színe szép, de ez relatív. Az állaga kicsit nehezen kezelhető, hajlamos elfolyni, de szerintem ez még az elfogadható szinten belül van. Ami a problémát okozza, az a finise: a krém és a jelly között van félúton, tehát crelly.

Én kedvelem ezt a finist, viszont a piros színnel együtt nem biztos, hogy szerencsés, legalábbis ebben az esetben nem az. Ugyanis két rétegben csak nagyon nagy ügyeskedés árán nem lesz foltos, ami ennél az árnyalatnál különösen rosszul mutat, háromban pedig már egyértelműen túl sötét, elveszíti az eredeti színét.

A tartóssága piroshoz mérten nem rossz, egy napot gond nélkül kibír, és még a második nap végén sem pattog, csak diszkréten kopik.

Nem rossz lakk ez - hangsúlyozom, hogy az átlagos pirosakhoz képest - , vannak ettől sokkal gyengébbek is ebben a színvilágban, de ha csillámmentes piros, én továbbra is maradok az OPI-nál és az A-Englandnél.

0 megjegyzés: