Bloggerek, akik inspirálnak - Miss Chievous

13:35 Varjúlány 0 Comments



Mikor kipattant a kobakomból ennek a sorozatnak az ötlete, négy bloggerről rögtön egyértelmű volt, hogy írni szeretnék, viszont volt egy ötödik, akinek a rám gyakorolt hatásában nem voltam biztos, de mégis hiányérzetem lenne, ha nem említeném meg. Ő Miss Chievous.

Bevallom, nagyon kevés Youtube-gurut követek, mert a legtöbbjük hangját nem tudom megszokni. Nincs velük semmi gond, egyszerűen csak a fülem nem tud ráállni a kiejtésükre, a hangmagasságukra, nem is tudom pontosan meghatározni, de ez abszolút az én hibám.:)
Viszont Julia-val soha nem volt ilyen problémám, még néhány éve az egyik kedves barátnőm, Zsú ajánlotta figyelmembe a videóit - ő szokott néha vendégbejegyzéseket írni :) -, s rogton megkedveltem.








Hogy miért? Mert nagyon ügyesen sminkel, az arab stílusú szemfestés, tusvonal isstenien áll neki, miatta kezdtem el annak idején én is kísérletezgetni ezzel.:) Továbbá azért is nagyon kedvelem, mert ő végre időnként mert erősebb szemhez élénkebb szájat párosítani, és mert a nude ajak nála az utóbbi időben már véletlenül sem olyan, mintha korrektort használt volna, hanem üde, természetes.
Az ő hatására kezdtem el én is az ilyen, kicsit sötétebb nude rúzsokra vadászni, igaz, még ezekkel sem sikerült teljesen kibékülnöm, de azt hiszem, már jó úton haladok.:)

Körömről ritkán esik nála szó, viszont szinte minden videójában belehabarodok a lakkba, amit éppen visel. Néha parfümökről is ír, az egyik kedvenc videóm tőle az, mikor a parfümkollekcióját mutatja be, igazi ínyencség számomra.
Kifejezetten tesztjellegű bejegyzést, videót nem túl gyakran készít, viszont ha igen, olyasmiről, ami kiemelkedő. Nála olvastam először például a Maybelline Color Tattoo-król, de a L'Oréal Infallible szemhéjpúdereiről is, és miatta vágyom már hosszú ideje egy Revlon Lip Butterre is.


A Youtube csatornája és a blogja címe:




0 megjegyzés: