Kék glittercsoda - Juli Rosse

8:46 Varjúlány 0 Comments



Bevallom, én addig a Juli Rosse márkával semmilyen formában nem találkoztam, sőt, még csak nem is hallottam róla, míg egy fodrászkellékesben véletlenül rá nem bukkantam néhány lakkjukra. A többség fölött átsiklottam, viszont a 3D (?) családba tartozó glitteres-csillámos szépségekkel ezt nem tudtam megtenni. Több ígéretes színnel is szemeztem, de amelyikről úgy éreztem, muszáj rögtön kipróbálnom, az a kék volt.



Az üvegéről sok érdekességet nem tudok elmondani, kicsit nehéz, de semmi különös. Sem kódszámot, sem fantázianevet nem találtam rajta, de ez a lakk szerintem összetéveszthetetlen.:)
Az ecsete hagyományos, kerek, nem a legkönnyebb, de nem is a legnehezebb dolgozni vele.

Ahogy láthatjátok, áttetsző kék alapban kisebb kék csillámok és nagyobb, hatszögű glitterek vannak, melyek bizonyos fényviszonyoknál zöldben játszanak.




Én sötétkék alapra (Essence Midnight Date) kentem fel egy vastagabb rétegben, szerintem így pont elegendő glitter kerül a körmökre. Sőt, úgy sejtem, hogy van, akinek ez már sok is, de én nem szeretem, mikor csak egy-két kósza darabka van egy körmön, viszont nagyon vékony rétegben megoldható az is.:)

Az állaga ici-picit nyúlós, de azért kezelhető, leheletnyivel a száradási ideje is hosszabb az átlagosnál, de szerintem érdemes kicsit vesződni vele.:)


Ti találkoztatok már ezzel a márkával?:)

0 megjegyzés: