DM Active Beauty Manhattan csomag

10:06 Varjúlány 0 Comments



Sokat gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert úgy sejtem, a napokban nagyon sokan megmutatják majd, mi lapult a kiváltott neszeszerükben, de aztán arra jutottam, beállok a sorba én is, a poszt végén kiderül, miért.:)

Nos, aki esetleg még nem hallott volna róla: 50 DM Active Beauty pontért kaphatunk egy Manhattan csomagot, amely két teljes terméket, kuponokat és termékmintát tartalmaz.

Az egész egy fekete vászontasakban van, nem egy gyönyörűség és nem is tűnik túl strapabírónak, viszont én mégis örülök neki, ugyanis én bizony fukar vagyok hasonló kis szütyőkre költeni, viszont sokszor jó lenne ilyenbe tenni a sminkcuccaimat, mintsem csak ömlesztve a táskámba.

Végül én kettőhoz is hozzájutottam, lássuk, miket tartalmaztak: 


Manhattan szórólap, kuponfüzet (Playboy termékekre -25%, Manhattan Clearface szintén, a Halle Berry termékekre pedig -50%), valamint tusfürdőminta.
A kuponok közül nem hinném, hogy bármelyiket is fel fogom használni, a tusfürdőket viszont biztosan elpancsolom majd.


Jöjjenek az érdekesebb dolgok: mindkét csomagban egy-egy alapozó és szemceruza volt. Ennek örültem is meg nem is.




Nem a legjobb ceruzák, amikkel valaha találkoztam, se nem a legpuhábbak, se nem a legerősebbek, de nagy gond sincs velük, ráadásul a padlizsán színe kifejezetten tetszik.

Nem vagyok nagy szemceruzás, ezt többször is írtam már, de azért ezeket fogom tudni használni.


Az alapozókkal már más a helyzet. Mégis ki találta ki, hogy alapozót rakjanak egy ilyen tasakba? Szerintem nincs sminktermék, ami ettől egyénre szabottabb lenne.

A tubus szerint problémás bőrre ideális, fényvédőt tartalmaz és erősebb fedést ígér, de ezt sajnos nem tudtam kipróbálni, mert...


... nos, ezért. Mindkettő a 75-ös Beige árnyalatú, ami jóval sötétebb a számomra ideálisnál. A karom a leghaloványabb, és bár eldolgozva még világosodik is valamennyit, de közel sem eleget, ez az alapozó nekem soha nem lesz megfelelő színű sajnos.:(

És ez volt a fő oka annak, hogy megírtam ezt a bejegyzést: tudom, hogy nem használnám őket a színeltérés miatt, így csak itt állnának a fiókomban, és ettől vidámabb sorsot szánnék ezeknek a kencéknek. 

Ha akad köztetek valaki, aki úgy sejti, neki megfelelő lenne ez az alapozó és szeretné kipróbálni, örülnék, ha jelezné kommentben, szívesen elküldeném neki.:)

Felemásak az érzéseim erről az akcióról, sajnálom, hogy alapozót is tettek bele, de a ceruzáknak azért örülök, és ha azt nézem, hogy soha semmire nem szoktam használni a pontjaimat, akkor azt mondom, nem bántam meg.:)


Ti kiváltottátok? Ha igen, mi lapult a tietekben?:)


Ui.: Az egyik tubus nyilván bontatlan, a másikból viszont kinyomtam annyit, amennyi a képen látható, ha esetleg többen írnátok, az első kapja a bontatlant és a második a másikat.:)

0 megjegyzés: