Barry M Gelly Hi-Shine - Blood Orange

2:46 Varjúlány 0 Comments



Mikor kibontottam a Nailland-től kapott csomagomat, és először pillantottam a benne lévő Barry M lakkra, rögtön az egyik kedvenc rúzsom, a MAC Lady Danger jutott eszembe, ugyanis bizonyos fényviszonyok között ennek az üvegnek a tartalma is narancsba hajló pirosnak tűnik.

Az üvegre visszatérve: nekem tetszik ez a szögletes forma és fényes kupak, egyszerű, de nagyszerű.
Az ecsete hagyományos, hengeres-kerek, én a lapítottakat jobban szeretem, de ezzel is el lehet boldogulni.:)





Felkenve már teljesen eltűnik a narancsos árnyalat, majdnem klasszikus pirosnak tűnik, de csak majdnem. Nem tudom megmondani, pontosan miben különbözik a "sima" pirostól, melegebb, hidegebb, világosabb, esetleg sötétebb tőle, de az biztos, hogy hajszálnyival eltér tőle. Nem többel, de annyival igen.

Az állaga inkább folyós, mint sűrű, de csak kis mértékben, egyáltalán nem nehéz bánni vele. Sejtettem, hogy a fedése nem lesz a legjobb - ez a fényes lakkok egyik átka... - három réteg mindenképp kell belőle, és láthatjátok, hogy erős fényben még így is átsejlenek kicsit a körömvégeim.
Viszont a fényességre nem tudok panaszkodni, szinte olyan, mint egy jelly lakk, de attól azért sokkal jobban fed.:)

A következő ponttól tartottam a legjobban. Nem kopott, viszont az első nap végén már megjelentek kisebb lepattanások. Ez nem jó eredmény, de tekintve, hogy egy piros árnyalatról van szó, ráadásul még fényes is, nem tudom ezt komolyan felróni neki, ugyanis sajnos ezeknek a jellemzőknek szinte állandó velejárója a nem kiemelkedő tartósság.


Nem szeretném "lehúzni" ezt a lakkot, főleg nem az egész családot, mert valószínűnek tartom, hogy a többi szín jobban teljesít ennél, és azért sem, mert ha számításba vesszük a fentieket, nem rossz teljesítmény ez, csak... csak nem is túl acélos.

0 megjegyzés: