Októberi kedvencek

7:29 Varjúlány 0 Comments



Nem mondom azt, hogy az október tökéletes hónap volt, de egész jó, mindenképp sokkal jobb, mint a szeptember és az augusztus. Nem tudom, miért van ez így, de rendre az évnek ennek a szakaszában érzem igazán elememben magam, szóval egyáltalán nincs okom most panaszkodni.:)

A hűvösebb idő beköszöntével egy dolog mindig változik a sminkemben: előkerülnek a krémpirosítók, mert a porok ilyenkor már egy óráig sem tartanak, a kivétel ez a MAC. Február környékén vettem, de már akkor tudtam, hogy igazán ősszel és télen fogom szeretni, mert igazi "dércsípte" pofit lehet vele varázsolni, ráadásul ez még tartós is rajtam. Leginkább a Real Techniques pirosítóecsete vált be hozzá, pedig ezt alapvetően nem is szeretem pirosításra használni, ezzel azonban remekül együttműködnek.


Lustább napjaimon most is a Painterly-t használtam (Bármennyire is szeretem, el kellene engem tiltani tőle, sokkal változatosabban sminkelnék nélküle. Igaz, több időt is töltenék a sietős reggeleken a tükör előtt... ), de a két új Color Tattoo-m is gyakran előkerült. Még nem írtam róluk, de ha szeretnétek, lesz a közeljövőben bejegyzés, bár mostanában szinte mindenütt előfordultak. 


Ez a hónap egyértelműen a (sötét)piros ajakkencéké volt, rengeteget használtam a MAC Hot Tahitit és a Catrice Bloody Red-et, volt, hogy kevertem is őket, igazi boszorkányos ajkakat lehet velük készíteni. Ha mégis szájfényre vágytam, vagy csak akartam még valamilyen pluszt a rúzsokra, a Strawberry Malt-ért nyúltam, pinkesebb, mint a tubusában, de úgy is szeretem.:)


Kiújult a lakkmániám is, köszönhetően a Nailland-től kapott kis csomagomnak. Az A-England és a Models Own azonnal belopta magát a szívembe (most is az előbbi van a körmömön, igazi Mardekár-zöld), a piros Lovely pedig a tavalyi Moulin Rouge kiadásból van, csupa csillámos élénkpiros, mégis egész jól fed és matt fedőlakkal is csodás!


Sok parfümöt használtam az utóbbi hetekben, de legtöbbet a Trésor Midnight Rose-t, attól tartok, lassan el is fog fogyni.


A szeptemberi kedvencekben mutatott gyűrűt is rengeteget hordtam, de ezt a fülbevalót is meg kell említenem, jóformán minden nap ezt viseltem.


Végül pedig: Yankee Candle Beach Wood. Lassan ideje lesz elővennem a másik, édesebb-téliesebb gyertyát, de egyszerűen nincs szívem eltenni ezt. Nagyon-nagyon megszerettem az illatát, és ha nem is égettem minden este, de azért elég gyakran, mégis alig fogyott belőle.


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:) 

0 megjegyzés: