Áprilisi kedvencek

7:49 Varjúlány 0 Comments


Az április meglehetősen vegyesen telt, és csak azért írom így, nem pedig egyszerűen úgy, hogy szerencsétlen hónap volt, mert nem akarok nagyon negatív lenni. :) Szóval most kivételesen örülök, hogy vége... bár a május sem ígérkezik sokkal jobbnak.


Már több hete tesztelem a Naked Basics palettát, itt a helye, viszont ebből még ne vonjatok le messzemenő következtetéseket, mert sajnos nem vagyok maradéktalanul elégedett vele. A tesztjében majd kifejtem, pontosan mik a problémáim vele. 
Alapként a Bare study-t használtam hozzá, a Painterly mellett hajlamos vagyok kicsit elhanyagolni, pedig nem érdemelné meg. :)


A Lush két terméke most sem volt kérdés, hogy bekerül ide, nekem mind a Popcorn ajakradír, mint a Let the good times roll arctisztító nagyon-nagyon bevált, érezhető és látható különbség van aközött, mikor használom őket, és aközött, mikor nem.
Az utóbbinak most már tényleg igyekszem szánni egy külön posztot is. :)


Azt hiszem, a két A-England lakk szereplése várható volt, mindkettőt nagyon-nagyon jó vételnek tartom, de mellettük a sima piros L'Oréalt sem hanyagoltam el, a képen nem látszik, de sajnos már nincs is benne sok.


A számon is a piros szín dominált, áprilisban szerettem mindent, ami piros. :)
Balról jobbra: L'Oréal Juliet, MAC Strawberry Malt (még az Archie's girls kollekcióból származik), Korres ajakvaj és Estée Lauder Vengeful Red.


Kedvenc parfümöm most nem volt, kedvenc illataim viszont igen, sikerült belehabarodnom a virágos-vintage vonalba két termék jóvoltából, amik ezen felül is zseniálisak: a festett hajra való Elnett még sokáig hű társam lesz, ahogy a Max Factor Creme Puff is.


Ezt a nyakláncot jóformán a hónap minden napján viseltem, alapvetően nem vagyok az ehhez hasonló zsinóros megoldású bizsuk híve, de ezt leszámítva teljes mértékben az én stílusom. :) Az Orsay-ből van egyébként, akciósan vettem még év elején.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: