Chanel Lévres Scintillantes - Savage Grace

7:15 Varjúlány 0 Comments



A szerzeményes bejegyzés után többen is kértétek, hogy írjak részletesebben erről a szájfényről, viszont volt pár tulajdonsága, ami miatt aggódtam kicsit, és ezért a szokásosnál hosszabb ideig kellett próbálgatnom ahhoz, hogy biztos véleményt alkossak róla.
Azonban mostanra már minden kétségem elszállt, úgyhogy elérkezett a teszt ideje. :)



Egy csinos fekete kartondobozkában érkezik a karcsú tubus, amely 5,5 grammnyi terméket tartalmaz. Ebből fakadt a legkomolyabb félelmem, attól tartottam, hogy nagyon gyorsan fog fogyni, de szerencsére nincs így - térjünk is vissza a csomagolásra.

A szájfényen sehol sem található logó vagy felirat, kivéve a kupak tetején, továbbá az egész nagyon masszív, érezhetően nem a legolcsóbb műanyagból készült és nem is spórolták ki belőle az anyagot.


Kattanással nyílik és záródik, az applikátora teljesen hagyományos, talán kicsit kisebb az átlagosnál - ez volt a másik aggodalmam, azt hittem, sokszor bele kell majd mártanom a festékbe ahhoz, hogy kellő mennyiségű anyagot vegyen fel. Ehhez képest mindig pontosan elegendő szájfény van rajta, úgyhogy ezt az akadályt is könnyűszerrel átugrotta.


Illata nincs, az állaga pedig a legjobb, amivel eddig találkoztam, nem véletlenül szemeztem már két-három éve ezzel a családdal. :) A masszívabb típusba tartozik, kicsit nehezebb, ragacsosabb, de én éppen ezeket szeretem és pont ezért nem fogy rohamtempóban.



A szín alapját én málnás-lilás bogyónak hívom, ez van teletömve sok-sok mikrocsillámmal. Ahhoz képest, hogy szájfényről van szó, kifejezetten pigmentált, önmagában is látványos, bár olyan sötét csak rúzs fölött lesz, mint amilyennek a csomagolásában tűnik.
A csillámokra visszatérve: egyáltalán nem zavaróak, nem karcolnak és nem is érezhetőek, ha nem nagyon vastagon viszem fel a számra, nem is igazán kivehetőek, csupán egy különleges fényt adnak.

A tartóssága jobb, mint egy átlagos ajakkencéé, bár egy strapabíró rúzsét azért természetesen nem éri el. Étkezés után már csak nagyon minimális nyoma marad, egyébként viszont makulátlan négy-öt órán keresztül.

Már az EL rúzsnál is írtam, hogy én tényleg szeretem a gazdaságosabb ajaktermékeket is, és azok között is sok jó van, de ezen a drágább darabon is ugyanazt érzem, mint az említett rúzson: hogy még a jótól is jobb valamivel. :)

Ui.: Ha a pénztárcabarát sminkek közül kéne hasonlót mondanom, akkor gondolkodás nélkül az NYC szájfényeit említeném. Nyilván nem pontosan ilyenek, de az eddig általam próbáltak közül magasan azok állnak a legközelebb a Chanel formulájához. :)

0 megjegyzés: