Húsvét

8:29 Varjúlány 0 Comments

Először is: nagyon kellemes ünnepet! :)


Eredetileg ma egy szájfényről/ajakbalzsamról/ajakvajról szerettem volna írni, de most valahogy furcsának éreznék egy ilyen bejegyzést, inkább majd holnap vagy holnapután teszem ki. Ha nem baj, most inkább csak mesélnék kicsit, mert épp beszélgetős kedvemben vagyok. :)

Azt hiszem, a többség azt már tudja, hogy nagyon fontos számomra a karácsony, november elejétől minden második gondolatom akörül forog. A húsvéttal más a helyzet, jó ünnep, szép ünnep, de soha sem tudott magával ragadni. Az előkészületekbe sem szoktam különösebben belevetni magam, a tavaszi nagytakarítással és némi sütisütéssel le is tudom a dolgot.
Ezúttal sem volt másként, összeütöttem két nyalánkságot, és ebben ki is merült a készülődés - de biztosan csak bennem van a hiba. :)

Mára - és úgy az egész ünnepre - sincsenek különösebb terveim, itthon vagyok és pihenünk a családdal. Úgy gondoltam, hogy reggel korán felkelek F-1-et nézni (időtlen idők óta követem), de aztán lusta voltam, és helyette jó sokáig aludtam, majd este megnézem az ismétlést. Mivel későn ébredtem, a reggeli egybefolyt az ebéddel (mondjuk ez nálam máskor is megesik, a reggelit csak nagyon nehezen tudom beiktatni, reggelente sosem vagyok éhes, bezzeg éjfél körül...), anya készített nekem húsmentes töltött akármit, nagyon finom volt. :)

Felénk egész szép az idő, arra gondoltam, sétálok kicsit, olyan keveset vagyok a szabadban... pedig mikor, ha nem ilyenkor. Tavasszal és nyáron rendre ez a mániám, mindenkinek mondogatom, hogy most kell kint lenni a friss levegőn, aztán én is zárt helyen vagyok egész nap.

Hogy némi beauty is legyen a posztban: az előbb dobtam össze egy nagyon egyszerű kis sminket az új palettámmal. (Naked Basics.) Nem mondanám kifejezetten rossznak, mert az nem lenne igaz, de ahhoz képest, hogy mindenki dicséri, én nem vagyok odáig érte, legalábbis eddig nem sikerült meggyőznie. Bár lehet, csak túl sokat vártam tőle. Még tesztelgetem egy darabig, aztán majd írok róla bővebben. :)

Későbbre és holnapra sincs komolyabb programom, vagy a kedvenc számítógépes játékomat fogom nyüstölni, vagy belenézek valamelyik sorozatba, talán az Once upon a time-ba. Viszont rengeteg e-mail és üzenet gyűlt fel a fiókjaimban, azokra mindenképp válaszolnom kell, jó is, hogy eszembe jutott. :)

Ti mi jót csináltok? Ugye csak én nem vagyok nagy húsvét-barát?:)

0 megjegyzés: