Szégyenpadon: Eveline Hydra Expert micellás víz

5:34 Varjúlány 0 Comments


Sokszor elfeledkezem róla, pedig minden ilyen bejegyzés előtt hangsúlyoznom kellene, hogy az adott termék csak nekem nem vált be. Itt viszont ezt tényleg nem hagyhatom ki, mert tudom, hogy az alábbi micellás vizet nagyon sokan szeretik, és bizonyára nem ok nélkül, az én esetemben viszont sajnos tragikusan teljesített.


A fő elvárásom az volt, hogy a mindennapi sminkemet eltávolítsa. (CC krém, pirosító, Paintery és meleg vízzel is leoldható szempillaspirál.) Nagy bánatomra már itt elbukott, ugyanis szinte az égvilágon semmit sem hozott le az arcomról, a szempillafestékkel pedig alig tudott bármit is kezdeni, jóformán olyan volt, mintha egy sima csapvizes vattakoronggal törölgettem volna a szemem.
Ebből eredően még egy gond felmerült, mivel nem volt hatékony, ezért nagyon gyorsan fogyott, a kétszáz millis flakon körülbelül tíz nap alatt ürült ki, így már a pénztárcabarát ára sem tűnt olyan gazdaságosnak.

A fentiek mellett még két kisebb problémám is volt vele, az egyik az illata, nagyon enyhe volt, viszont én éreztem, és sajnos állott vízre emlékeztetett. Emellett még szárított is kissé, miközben elméletileg hidratálina kellett volna.

Mivel ez volt az első micellás víz, amit kipróbáltam, azon is gondolkodtam, hogy esetleg nekem magával a terméktípussal van gondom, de nem, azóta két másikat is elkezdtem tesztelni, és mindkettőről klasszisokkal jobbak az első benyomásaim, mint erről.
Tényleg sajnálom, de ez nekem egy nagy melléfogás volt.

0 megjegyzés: