Ajánló a Glamour-napokra

1:30 Varjúlány 0 Comments

 
Én alapvetően a Glamour-napok mellett vagyok, szeretem, hogy már-már hagyomány ez a hétvége, és annak is örülök, hogy mindig a szezonváltásra esik. Azonban még én is belátom, hogy bár sok mindent érdemes ilyenkor venni, közel sem mindenre igaz ez.
Nem hinném, hogy nagy újdonságot mondanék az alábbiakkal, de azért összeszedtem, hogy mik azok, amik szerintem ilyenkor majdnem kihagyhatatlanok, és mik azok, amikben én ilyenkor egyáltalán nem gondolkodom. :)


Amiket nem érdemes kihagyni:

-  Parfümök
Én mindenkit arra bíztatok, hogy keressen egy picit drágább, hozzá illő illatot - ennek a beszerzésére remek alkalom a kedvezményes hétvége.
A nagyobb ár miatt itt a húsz százalék is sokat számít, és illatokra nincs is gyakran akció, pláne, ha nem a legújabbakról van szó.
Amiket én kedvelek, és nem kifejezetten nyáriasak: JPG Classique összes változata, Lancome Trésor Midnight Rose, Thierry Mugler Alien, Dior Hypnotic Poison, a valamivel szolidabbak közül pedig a Lancome Hypnose Senses, valamint jóformán az összes Chloé és Guerlain parfüm.

- Drágább sminktermékek
Sokáig én is sajnáltam nagyobb összeget kiadni mondjuk egy szájfényért, de amint egyszer megtettem, tudtam, hogy hiba volt várni vele. Én azt mondom, inkább válasszatok egy kiemelkedő sminket több drogériás helyett ugyanakkora értékben, nem fogjátok megbánni! :)
Nem sok high end termékkel volt eddig dologom, de a Chanel szájfényeit, krémes szemfestékeit és krémpirosítóit merem ajánlani, valamint az Estée Lauder rúzsait és a Lancome szempillaspiráljait is.

- L'Oréal Casting Creme Gloss
Ha egyébként is ezzel színezitek a hajatokat, a féláras kedvezményt nem szabad nem kihasználni. :)


Jó vételek:

- The Body Shop termékek
Hasonló a helyzet velük, mint a parfümökkel, annyira ritkán van náluk akció, hogy ezzel a húsz százalékkal érdemes élni. Én egyébként kicsit túlárazottnak tartom a TBS kínálatát, de egy testvajra vagy különleges tusfürdőre nagyon könnyű elcsábulni.
A csokis és a mézes családjukat is kedvelem (bár az utóbbiból semmiképp se vásároljatok ismeretlenül, mert nem klasszikus mézes illata van, hanem virágosba hajló), az argánolajos pedig nagyon szimpatikus.

- Drogériás sminkek
Kiemelten a Maybelline Color Tattoo-k féláron, L'Oréal és Max Factor spirálok féláron. De csak egy drágább smink mellé, helyette ne, én most nagyon határozottan azt mondom, hogy ha választani kell, inkább egy különlegesebb, mint ezek. :)

- Max Factor Glossfinity lakkok
A nem akciós árukat magasnak érzem, de kedvezményesen megéri egy-két alapszínt venni tőlük, mert drogériás fronton ezekben szerintem magasan a Max Factor körömlakkok a legjobbak. (A piros, a sötétkék és a burgundi is nagy kedvencem, és ezeket ki is használom.)

- OPI lakkok
Alapvetően senkinek sem tanácsolnám, hogy Müllerben vagy Douglas-ban vegyen OPI-t, mert felháborítóan drágák a körmös boltokhoz képest, de ha egy bizonyos árnyalatot szeretnétek, itt az alkalom.

Kihagyhatóak:

- Ruha, cipő, táska
Néhány héttel később sokkal kedvezőbb áron lehet majd ilyesmit venni, igazság szerint nem is értem, a többség ilyenkor miért a ruhaüzleteket célozza meg elsősorban. Én kuponnal csak olyasmit szoktam venni, amit már nem tudok nélkülözni vagy nagyon tetszik és biztos, hogy gyorsan el fog fogyni.

Ti terveztek valamit beszerezni? :)

0 megjegyzés: