PiCture POlish - Kryptonite

3:02 Varjúlány 0 Comments



Bár én is elismerem, hogy fantasztikus lakkjaik vannak, bevallom, nekem a piCture pOlish soha nem volt az "álommárkám". Sokkal inkább az A-England, azt valamiért jóval közelebb érzem magamhoz, viszont még ennek ellenére is mikor először futottam bele az interneten PP lakkokba - köztük a Kryptonite-ba - , tudtam, hogy ez a zöld csoda egyszer az enyém lesz.


Az előző lakkos bejegyzésben ígértem, hogy megmutatom a piCture pOlish kupakját egy másikhoz viszonyítva - balra a Max Factor Glossfinity-é, jobbra a Kryptonite-é.
Így nem tűnik nagynak a különbség, de ez már pont akkora, amitől a nagyobbat kényelmesen meg tudom fogni, a kisebbet viszont nem.


Minden kékességet nélkülöz, sötét, de mégis bármilyen fényviszonyban határozottan zöld, nem fekete - ilyen lakkot keresek már ezer éve. És még ez tovább van bolondítva nagyon enyhén holografikus ezüst darabkákkal.
Ezek felkenve az az alapszín miatt inkább világosabb zöldnek tűnnek, de ezt egyáltalán nem bánom, sőt. Tőlük világít belülről a Kryptonite és miattuk tűnik tényleg a Superman bolygójáról származó elemnek ez a csoda.




Nagyon-nagyon könnyű volt felkenni, két rétegben fed és önmagában is hihetetlenül fényes.

Szeretem, kifejezetten szeretem, de az igazság engem is meglepett: nem vagyok "szerelmes". Továbbá ha közte és a Freya's cats között kellene választanom, beleszakadna a szívem, de róla mondanék le. Pedig a sötétzöld a második kedvenc színem a piros után, és a kékkel általában hadilábon állok - most mégis ez a helyzet.

Ettől függetlenül a zöld lakkok kedvelőinek határozottan ajánlom, mert más márkánál még csak hasonlót sem láttam soha. :)

0 megjegyzés: