Essence Good Girl Bad Girl trend edition

16:12 Varjúlány 0 Comments

Az Essence ezúttal egy jó kislány-rossz kislány trendkiadással örvendeztet meg minket, mely egyrészt erőteljesebb, sötétebb színekből áll, másrészt lágy, barackos árnyalatokból. 
Engem emiatt a MAC Archie's Girls-re emlékeztet kissé, és ennek örülök, ugyanis az nagyon-nagyon tetszett. :)

01 hello sweetheart

02 once i was an angel

A két négyes szemhéjpúder közül egyik sem lenne az igazi számomra, de a Hello sweetheart nagyon tetszetős, ha mernék pink szemfestéket használni - és jól is állna -, valószínűleg le is csapnék rá. 

01 once i was an angel

Egy különleges kialakítású tusfilc is tartozik a Good Girl Bad Girl-höz, ez engem nem hozott lázba...

01 it wasn`t me!, 02 caught in the middle

... ellentétben a rúzsokkal. Mindkettő viszonylag egyedinek tűnik, és a bátortalanabbaknak kísérletezésre ez az árkategória szerintem tökéletes. :) 

01 hello sweetheart, 02 good girls wear peach

A barack szájfényt biztosan sokan fogják szeretni, de ezek nekem túl világosak.

01 good girls wear peach

A "jó kislányos" termékek legszebbike szerintem a pirosító, kifejezetten tetszik ez az árnyalat, még úgy is, hogy én mostanában a hidegebb színeket preferálom.

01 hello sweetheart

Az Essence highlightereit nem tartom igazán jónak, de ezt már csak azért is meg fogom nézni, mert úgy tűnik, inkább rózsaszínes, mint aranyba hajló, és én alapvetően ilyeneket keresek. 
 
01 hello sweetheart, 02 good girls wear peach

03 who am i?, 04 caught in the middle

05 it wasn`t me!, 06 once I was an angel

01 hello sweetheart, 02 once i was an angel

Körömre most nyolc lakkot is kapunk, a színeket tekintve a Who am i? és a Caught in the middle keltette fel az érdeklődésem, de a porcelán hatású finisére is kíváncsi vagyok.

01 who am i?



A sminkeken és a körömlakkokon túl még egy hajgumiszett és két parfüm tartozik a trendkiadáshoz, az utóbbiak közül az egyik egy lágyabb, könnyed, rózsás illatnak ígérkezik, míg a másik töményebb, karamellás-púderes jellegűnek.

Ti mit szóltok a Good Girl Bad Girl-höz? :)

0 megjegyzés: