Szeptemberi kedvencek

1:00 Varjúlány 0 Comments

A szeptember viszonylag hosszúnak tűnt, és a balszerencsém ezúttal sem tört meg. Már sokadik éve minden szeptember elején vagy valamilyen kisebb baleset ér, vagy megbetegszem, nos, most megúsztam az utóbbival.

Nézzük a kedvenceket. :)


Közel sem sminkeltem minden reggel a Naked-del - a nyűgösebb, sietősebb napokon általában ellustálkodom a szemfestést -, de így is bőven ezért nyúltam a leggyakrabban.

A Clinique Chubby-val is hasonló a helyzet, nem ezt használtam minden egyes nap, de az erőteljesebb, pigmentált ajakszínek közül magasan ez volt a befutó.


A Korres Wild Rose ajakvaja nem egészen olyan, mint amilyenre számítottam rendelés előtt, de mostanra sikerült megszeretnem "önmagáért". Biztos, hogy nem fogom ismét megvenni, ha elfogy, de ebben a hónapban előszeretettel kenegettem.

A Popcorn radírt már jó párszor dicsértem, most is csak jót tudok mondani róla, és pontosan az ellenkezője igaz rá, mint az ajakápolóra: ha kiürül a tégely, ezt mindenképp pótolni fogom.


A BeYu szürke holografikus lakkjáról a héten be fogok számolni bővebben is, 
a Freya's catsről pedig már épp eleget áradoztam. :)
Az A-England Rose Bower-nek még a tavaszi akció során lettem a tulajdonosa, és bár nem kiemelkedő kedvenc, az elmúlt pár hónapban egyértelműen ez vált a legtöbbet használt lakkommá.


A L'Oréal Ever Rich hajápolóit nagyon szeretem, de a pakolás az, amire a legkisebb kétség nélkül azt merem mondani, hogy minden száraz, vastag szálú hajjal rendelkező lánynak ki kellene próbálnia. Zseniális, és bár talán elsőre furcsának tűnik, de még gazdaságos is, mert a töménységének köszönhetően sokkal lassabban fogy, mint az olcsóbb termékek.


A Garnier olajos testápolója már az első pillanatban belopta magát a szívembe, mennyei illata van és hatásos is. Szeptemberben csak ezt használtam, már nincs is sok benne. :(


A Palmolive Oriental Beauty Sophisticated tusfürdőt már mutattam nektek a Facebookon, de muszáj itt is megemlítenem. Az állaga egész jó, nem szárít, eddig semmi különös. Viszont az illata, az illata! Intenzív, édeskés, de kicsit gyümölcsös is, engem a hibiszkusz miatt mindig egy csésze finom teára emlékeztet. Próbáljátok ki, ha tehetitek! :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: