PiCture POlish - Columbia

8:59 Varjúlány 0 Comments


A Columbiával a hazai megjelenése óta szemeztem, de mindaddig sikerült lebeszélnem magam róla, amíg Jikka fel nem ajánlotta nekem a sajátját és Dyna közvetítésével le nem jutott hozzám ez a csoda.
Nem egy-két piros lakkal volt dolgom eddig, de ilyen különlegeshez mégsem sokszor volt szerencsém.

Az üvegéről ugyanazt gondolom, mint a Freya's cats-éről és a Kryptonite-éról. Egyszerű, szép, viszont nekem a kicsiny kupakkal nehézkes irányítani az ecsetet.


A Columbia alapszíne piros - se nem világos, se nem sötét, éppen a kettő között egyensúlyoz. Ebbe került rengeteg piros csillám (a képen aranyló fényűnek tűnnek, de valójában pirosak!), valamint néhány piros és pink glitter.

Az én meglátásom szerint az utóbbiak funkciója az, hogy még "töményebbé" tegyék a lakkot és még inkább hangsúlyozzák a pirosságát. Ezt támasztja alá szerintem az is, hogy több rétegben szinte teljesen beleolvadnak az alapba, továbbá ha nem figyelünk direkt arra, hogy milyen alkotóelemekből áll a Columbia, nem is észrevehetőek. Csak az eszeveszett, őrült pirosság, amit kiemelnek.




Felkenni csöppet sem egyszerű, bár én eleve nehezen boldogulok a sűrű lakkokkal, és ez egyértelműen az. Nekem három rétegre volt szükségem belőle, de nem a fedése miatt, hanem mert két rétegben képtelen voltam egyenletesen eloszlatni.
A lemosása sem a legegyszerűbb, viszont olyan egyedülálló ez a lakk, hogy én lényegében bármit el tudnék neki nézni.

Sok. Sok-sok-sok. Giccses. Gejl. Gyönyörű.
Ez mind egyszerre és egymásból következően.

Érdekes módon nekem soha nem a Rocky Horror Picture Show jut eszembe róla, hanem mindig a Csárdáskirálynő. Nyugodtan nézzetek őrültnek, de én magamban úgy is hívom. :)

0 megjegyzés: