PiCture POlish - Freya's cats

8:54 Varjúlány 0 Comments


Én általában egy (de inkább két) hétre előre megtervezem, mi fog szerepelni a blogon. Ha csak egy mód van rá, a bejegyzéseket időzítem, és a sorrendjükön nem szívesen módosítok. Azonban most egy olyan lakkal kereszteztük az útjainkat, amiről MUSZÁJ minél hamarabb beszámolnom.

Egy piCture pOlish-ról van szó, ami nemhogy nem piros, mint ahogy tőlem várható lenne, hanem kék. Mégis szerelem.


A lapos és szögletes üveg annak ellenére, hogy egyszerű, viszonylag egyedinek mondható. A kupak enyhén gumis borítása is szimpatikus, azonban a mérete számomra nem ideális. Túl kicsi, és emiatt nem tudom igazán stabilan megfogni. 
A kupakhoz hasonlóan az ecset is kisebb méretű (ha legközelebb PP lakkról írok, teszek mellé valamit viszonyításképp), de lapított, aminek én mindig örülök.


A Freya's cats alapja valamivel sötétebb egy klasszikus középkéknél, de mégis hihetetlenül erőteljes, a rikító a legjobb jelző rá. Ez az árnyalat van megbolondítva nagyon apró ezüstös-holografikus darabkákkal.




Ez a kép csak "mókázásból" készült, mikor az üveget fotóztam, és minden szempontból rossz, kivéve, hogy ezen jobban kivehetőek a holo részecskék, mint a távolabbi fotókon:


Felkenni nagyon egyszerű, önmagában is kifejezetten fényes és nekem szerencsére a fedésével sem akadt gondom, két réteg elegendőnek bizonyult belőle.

Azt hiszem, az őrült rikításával ragadott magával a Freya's cats. A legtöbb holo kék lakk vagy sokkal világosabb, szinte jeges, vagy sötétebb és tompább ettől. Ez viszont a kéksége ellenére harsány, majdnem annyira, mint egy általam olyannyira kedvelt "tomboló" piros - viszont néhány vörös körömlakkal ellentétben csöppet sem közhelyes.

Nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom, és az én példámon okulva nem csak a kék színt preferálóknak!

Ui.: Távoli asszociáció, de a fantázianevéről nekem mindig a Witches of East End (Klassz sorozat, az első évada hibátlan!) egyik szereplője, Freya jut eszembe, aki a kedvenc karakterem a történetből.:)

0 megjegyzés: