Pink variációk

8:46 Varjúlány 0 Comments


Általában véve nem a kedvenc színem a pink, de néha-néha, főleg smink formájában szívesen viselem. Így volt ez valamelyik hétvégén is, három rózsaszín szájra valóval próbálgattam egy egyébként roppant egyszerű sminket.

A képek nem lettek az igaziak, mert folyamatosan változtak a fényviszonyok, nézzétek el ezt nekem. :)

Az arcomra az Yves Rocher Comfort Cream alapozó legvilágosabb árnyalata került, majd a NYX HD korrektorából tettem egy keveset a szemem alá. A szemhéjamon csak a bronz Color Tattoo-t használtam, majd két rétegben spiráloztam a Max Factor Excess Volume-mal. Aztán az Alverde Light Apricot krémpirosítójával pirosítottam, majd némi púdert is felvittem a Max Factor Creme Puff személyében. A szemöldökömet pedig szokás szerint a Catrice színezett zseléjével fixáltam. Következzenek az ajakkencék. :)


Bobbi Brown - Rosy:


Ez a legvilágosabb ajakszín, amiről mindenfajta kétség nélkül azt gondolom, hogy nem áll rosszul. A hétköznapokon nagyon szeretem, el is fog fogyni a közeljövőben.

MAC - Impassioned:



Tudom, hogy nagyon sokan sokan szeretik ezt a rúzst, de nekem nem a kedvencem, nem érzem elég "ütősnek", inkább kicsit fakó rajtam.

Rimmel Apocalips - Apocaliptic:



Végül ennél a folyékony rúzsnál maradtam, a látványt tekintve ez nyert meg a leginkább, viszont sajnos ennek is van egy kis hibája: előszeretettel mászkál.


Szeretitek a pink ajkakat?:)

0 megjegyzés: