Lazítós szombat

5:35 Varjúlány 0 Comments

Általában csak az ünnepeken szoktam ilyen bejegyzést megengedni magamnak, de ma egy beszélgetős, kicsit vegyes témájú poszthoz van kedvem, ne haragudjatok. :)

Az utóbbi hetem nem volt olyan feszített tempójú, mint a nyaram, így most nem vagyok annyira fáradt sem, de persze a pihenés jól esik. Menthetetlenül utolért az ősz is közben, tipikusan őszi hangulatom van: hosszú sétákra vágyom, esti sorozatnézésre és persze meleg teákra és édes süteményekre - számomra ezek a legnagyobb pozitívumai ennek az évszaknak. Na meg a nehezebb illatok a nyári könnyedek után.


Mára és holnapra sincs különösebb programom - jövő hétvégén viszont színházba megyek, azt már nagyon várom -, délelőtt csak lustálkodtam és fotóztam a blogra. Most youtube videókat nézek, Szandráét épp, az előbb pedig Essie őszi készülődős videója volt a soros. Sikerült is meghozniuk a kedvem a sötétebb rúzsokhoz, nem is értem, miért nem kerültek elő még nálam. Na majd most! :)

Délutánra sütisütést tervezek, egy egyszerű bögrés süteményt akarok összedobni pár szem mirelit meggyel. De előbb még sétálni szeretnék, felénk nagyon szép idő van. :)



Az estéimet újabban két dologgal töltöm, vagy Witches of East End-et nézek, vagy a Llarowe-on nézelődöm. Eléggé beszippantottak most a körömlakkok, a képek nézegetését is élvezem a különlegesebb darabokról. Furcsán hangzik, de tényleg ez az új "hobbim".
Attól tartok, rendelés lesz a vége a dolognak így is-úgy is, de legalább igyekszem minél inkább kitolni. Bár lehet, ennek is meglesz a hátulütője, mert az idő előrehaladtával egyre több lakk kerül fel a kívánságlistámra.

Szörnyű, tényleg szörnyű, amit újabban a lakkokkal művelek, de tudom, hogy ez csak az évnek ebben a szakaszában van így, a tavaszi és a nyári árnyalatok szerencsére nem szokták ennyire elcsavarni a fejem.


Ti mi jót csináltok most vagy a hétvégén?:)

0 megjegyzés: