BeYu - Grey Illusion

0:30 Varjúlány 0 Comments



A BeYu holografikus lakkjaira egészen addig nem figyeltem fel, amíg szuvenírként hozzám nem került egy. Aztán mikor felkentem, egyszerűen nem értettem, hogy hogyan kerülhettük el egymást ilyen sokáig ezzel a kollekcióval.


Az üvege nem került különösebben közel a szívemhez, de a lapított ecsetét kifejezetten kedvelem.


Nagyon szeretem a közeli képeket - nézni és készíteni is - , de ezúttal ebben csődöt mondtunk a gépemmel. Ugyanis felkenve ezerszer szebb ez a lakk, mint az üvegében. 




Az állaga viszonylag sűrű, én általában a híg lakkokat preferálom, de mivel ez még a sűrűsége ellenére is nagyon könnyen kezelhető, egyenesen zseniálisnak tartom. Engem valamelyest ebből a szempontból (is) a holografikus A-England-ekre emlékeztet, de még azoktól is jobb egy fokkal, játék vele a körömfestés.

A fedése egy rétegben is elegendő lehet, azonban én megszokásból kettőt használok belőle.

Én alapvetően hadilábon állok a szürke lakkokkal, ugyanis magamon nagyon kevés tetszik, és még azt a néhányat sem használom gyakran. A Grey Illusion a kivétel.

Az alapszíne szürke, de nagyon trükkös szürke: bizonyos fényviszonyok között enyhe meleg, olívás tónus fedezhető fel benne, ezt nem sikerült túl jól elkapni, de az utolsó képen felsejlik belőle valami.
Ez az izgalmas alap van megbolondítva nagyon apró holografikus mikrocsillámokkal - a finise egy az egyben olyan, mint az A-England hasonló lakkjaié, mondjuk az általam annyira szeretett Sleeping Palace-é.
Emiatt valahányszor ránézek a kezemre, mikor a Gray Illusion-t viselem, mindig olyan érzésem van, hogy egy angol lakk van a körmömön - meggyőződésem, hogy a Gothic Beauty kollekció Dorian Gray-e ilyen kellene legyen.

Ha minden igaz, már kifutó, akciós áron is rá lehet bukkanni, nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom! :)

0 megjegyzés: