Elfogyott!#11

2:00 Varjúlány 0 Comments



Az elmúlt pár hétben ismét kiürítettem néhány terméket, ideje egy bejegyzés formájában megemlékeznem róluk. :)

Az Yves Rocher ylang-ylangos tusfürdőjét nyáron nagyon szerettem, mert a márka többi tusolójához hasonlóan ez is kellemes állaggal rendelkezett és nem szárított, valamint még az illata is egész különleges volt. Ősszel és télen fogom tudni nélkülözni, de azt könnyen megeshet, hogy jövő nyáron ismét megveszem.

A Fruttini cseresznyés-csokoládés testradírját egész korrektnek tartottam, azonban mióta egy másik radírral pótoltam (Garnier Oil Beauty), rájöttem, hogy közel sem volt az igazi. Nekem túl durva, érdes, és eloszlatni sem volt a legegyszerűbb.


A Lush Whoosh tusolózseléjét mindenképp el akartam fogyasztani még a hideg idő beállta előtt, ugyanis ennek a használatát el sem tudom képzelni télen. Számomra tipikusan nyári termék, az illata is csak nyáron esett jól, akkor viszont nagyon.

A Let the good times roll-nak is a végére értem, erről már rengeteget áradoztam. :) Azóta beruháztam egy újabb tégelyre, mert jelenleg elképzelni sem tudom az arcápolást enélkül.


Két testápolót ürítettem ki: az Yves Rocher kókuszos tejét és a TBS mézes vaját. Az előbbi a nevéhez hűen egy könnyed, de meglepően jól sikerült termék, szerettem, viszont a végére már nagyon meguntam.
A Honeymania családból is pont elég volt nekem ez a kis ízelítő, nekem túl virágos ez a vonal, de ezt a pici tégelyt előszeretettel használtam.


A Max Factor Excess Volume spirál sokak tetszését nem nyerte el, amit meg is értek, de nekem pont arra van szükségem, amit ez tudott: látványos, ívelt és a göndörséget megtartó pillákra.

A Bourjois CC krémét nem sikerült igazán megkedvelnem, rajtam nem volt igazán tartós és a legvilágosabb árnyalat is csak nyáron illett hozzám, biztos, hogy nem fogom újra megvenni.


A Catrice színezett szemöldökzseléjéből már a sokadik tubust fogyasztottam el. Tettem egy kísérletet egy átlátszó zselével is, de nekem ez az igazi, továbbra is maradok a híve. :)

Primert ritkán használok, mert csak kevésszer érzem szükségét, és akkor sem az arcom egészén, csupán a problémás területeken, erre pedig annak idején úgy gondoltam, az E.L.F. verziója is megteszi. Nagyjából így is volt, bár azt azért éreztem, hogy kell legyen ettől jobb bázis is. Emiatt nem fogom megrendelni ismét, inkább egy komolyabb darabra szeretnék beruházni, de hogy pontosan milyenre, azt még nem tudom.


A L'Oréal Rouge Pin-Up volt a kedvenc "nyári" pirosom, ha még kapható lenne, biztosan lecsapnék rá. Meglehetősen egyszerű árnyalatnak tűnik, de sajnos a drogériás kínálatban még csak hasonló sincs.

Az Alverde körömágy balzsamát még tavaly tavasszal kaptam tesztelésre, azóta használgattam. Egynek megtette, főleg fotózás előtt vettem elő, de nem érzek késztetést a beszerzésére.


A Mexx Energizing-nak is a végére értem, amit komolyan sajnálok. Nagyon kevés illat van, amit a JPG Classique-kal szövődött szerelmem óta elviselek magamon, de ez egy volt azok közül. A maga (ár)kategóriájában pedig tényleg kiemelkedő.
Ha valamikor akciósan belefutok, lehet, hogy lecsapok rá, már csak azért is, mert sok jó emlékem kapcsolódik hozzá.

Ti fogyasztottatok el valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: