Catrice Viennart limited edition

16:32 Varjúlány 0 Comments

A Catrice a lala Berlin és Feathered Fall után ismét telibe találta az ízlésem az új limitált kiadásával. A Viennart-ból ugyanis szívem szerint szinte mindent kipróbálnék.


C01 Pearly Plastering


C02 Stunning Stucco

C03 Lovely Lace

Érkezik három szemhéjpúder, ezek hoztak a legkevésbé lázba, mert nem vagyok "szemes", ha sminkről van szó, de az első kettőt még így is elfogadnám.

C01 Nude Nouveau

C02 Klimt's Gentle Kiss

C03 Klimt's Ardent Kiss

Sokan nem szeretik az arany csillámos rúzsokat, én viszont kifejezetten kedvelem az enyhén metálos hatást, amit a legtöbb kölcsönöz. Az eperszínű és a bordó egyaránt befutó nálam. :)


A Viennart egyik (ha nem a) legmutatósabb darabja az illatosított púder, a csomagolása gyönyörű, de a használhatósága felől vannak kétségeim.

 
C01 Floral OrnARTment

Az utóbbi hónapokban kizárólag a hideg tónusú pirosítók vonzottak, és most sem a színe csábít a fenti szépségnek, hanem a mintája. De az nagyon. 
 
C01 Pearlescent Purpose

C02 Vienna Rose Woods

C03 LilART Lily

C04 ARTful Red

Az utolsó, piros lakk szinte suttogja a nevem. :) Ha csak egy módom lesz rá, beszerzem, de szívem szerint az összessel ezt tenném. Igen, még a rózsaszínnel is.



Hosszú ideje keresek egy egyszerű, összezárható tükröt, ami mindig a táskámban lehet, de eddig nem találtam meg a megfelelőt. Azt hiszem, itt van. :)

Nektek hogy tetszik ez a limitált kiadás? :)

0 megjegyzés: