Eucerin pH5 olajtusfürdö és Lip Aktiv ajakápoló

1:30 Varjúlány 0 Comments


Az Eucerinnel csak kevés tapasztalatom van, viszont ezek egyaránt meglepően pozitívak, ugyanis az eddig általam próbált termékek közül mind tudott valamit, amit a konkurensei nem. Igen, ez az olajtusfürdőre és az ajakápolóra is igaz. :)


A tusolófürdő csomagolása egyszerű, de a funkcióját megfelelően ellátja, a meglehetősen folyós állagú termék sem távozik belőle túl gyorsan.
Ha már állag, eddig egyszer volt dolgom olajtusfürdővel (a Fleur de Santé mézesével), azt kifejezetten szerettem, és az Eucerin több tulajdonságát tekintve is emlékeztet rá.

Az illata enyhe, visszafogottan édeskés, de én némi kamillás jelleget is felfedezni vélek benne. Nyilván nem vetekszik egy parfümmel, de zuhanyzás közben kellemes. :)
Az állaga ahogy már írtam, jóval hígabb, mint egy krémes tusolóé, azonban így is elég belőle egészen kevés is, sokkal kevesebb, mint mondjuk a Balea gyümölcsös verzióiból.

Egy dolog emeli ki a többi tusolótermék közül: az, hogy nemhogy nem szárít, hanem ki merem jelenteni, egyenesen táplál.
Sok tusfürdőt próbáltam már, de eddig ezt ilyen határozottan még egyiknél sem éreztem, a legjobbakra is csak azt mertem mondani, hogy nem rontják tovább az egyébként is száraz bőröm állapotát. Ez viszont tényleg hatásos, a testápolót is kiváltja, ha ezzel tisztálkodom, nem kell kenegetnem magam zuhanyzás után.


Az ajakápolóról nem tudok igazán sokat írni, ugyanis egy igazi minimalista kencéről van szó: a csomagolását nem bonyolították túl, semmilyen fényt nem ad, valamint illata és íze sincs. Ellenben hatékony. Nem annyira, mint mondjuk a Madre Bees, de teljesen korrektül teljesít, és ez sokkal könnyebben beszerezhető.

A fentiek miatt az utóbbi hetekben több férfinak is ajánlottam a környezetemben, és eddig mindannyian elégedettek vele, bármilyen furcsán is hangzik, azt gondolom, hogy ez az ajakír igazán nekik válhat be. :)

Én is elő-előkapom időnként, de a magam részéről inkább maradok a színes-szagos cukiságok mellett. :)

Mindkét terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

0 megjegyzés: