Catrice Illuminating pirosító

2:30 Varjúlány 0 Comments


A szerzeményes bejegyzés után kértétek, hogy írjak bővebben a pirosítóról - mivel pont ezt használtam eddig a legtöbbet, ezzel kezdem a tesztelést. :)


A csomagolása egyszerű, minden fölösleges cicomát nélkülöz, de mégis szép - ez általánosságban is elmondható a Catrice termékekről.

Magának a pirosítónak a kialakítása viszont kifejezetten különleges, nekem nagyon tetszik ez a gyémántmintásra kialakított felület.


Én kedvelem a kicsit egyedibb, magasabb árkategóriájú sminkeket, de a drogériás termékeket is szeretem, ezt szerintem tudjátok is. :)
Viszont azt most muszáj megemlítenem, hogy a Catrice pír állagán érezni lehet, hogy nem egy igazán kiemelkedő darabról van szó. Olyan, mint a kategóriájában található pirosítók általában, minden gyengéjükkel és erősségükkel.

Puha, de egyben sajnos nagyon porzik is, és ezeknek köszönhetően az ecset rengeteget vesz fel belőle. Bár ez nem igazán probléma, ugyanis nem túl pigmentált, aminek megvan az a pozitívuma, hogy jóformán lehetetlen bohócpofit csinálni vele, viszont a negatívuma, hogy a legenyhébb hatásért is építeni kell.

Emiatt kezdők számára kifejezetten jó választás lehet, mert tényleg képtelenség túlzásba esni vele, igaz, eléggé egyénfüggő is, hogy ki mennyire szereti a jól pigmentált arcpirosítókat.


Én a Coral Me Maybe fantázianevű színt kaptam tesztelésre, ez a dobozában még elég trükkösnek tűnik, kicsit piszkos tónusú, mikor rózsaszínesebb, mikor barackosabb. Felkenve már egyszerűbb, egy enyhe, nagyon finom fényű, természetes hatású világos barack árnyalat.

A tartóssága egy hajszállal jobb az átlagosnál, rólam a nem krémes verziók nagyon-nagyon gyorsan el szoktak tűnni, de ez három-négy órán át gond nélkül kitart.

Ezt a pirosítócsaládot a dupla Catrice állvánnyal rendelkező Müller üzletekben találhatjátok meg, nem ajánlom határozottan, de le sem beszélnék róla senkit.

0 megjegyzés: