Glamour-napos és nem Glamour-napos szerzemények

7:44 Varjúlány 0 Comments

A Glamour-napok ezúttal másként alakultak, mint terveztem, egyrészt tegnap nem sok erőm volt nézelődni, másrészt csütörtökön a Catrice rendezvényén nagyon sok sminket kaptam, így kicsit... eltelítődtem. :)


A kuponos hétvégéken egy ideje már főleg a különlegesebb sminkeket figyelem, ezúttal is ezekre koncentráltam. A tavasszal vett Chanel szájfényt nagyon megszerettem, ezúttal a Crushed Cherry fantázianevű árnyalatba fektettem be. 
Ez valamelyest tervezett volt, a mellette lévő shine rúzs (Fiction) viszont nem, de mivel a többi dologból, amit kinéztem (piros sál, hajfesték, Bourjois folyékony rúzs) már nem találtam, helyettük ezt választottam.


Körömlakkot nem akartam venni, de a DM-ben a L'Oréal bizonyos árnyalatai ötszáz forint körüli árra voltak leértékelve, és ezekre is érvényes volt a féláras kupon, ennyiért pedig nem tudtam otthagyni ezt a sárga lakkot - ugyanis mostanában elkezdtek vonzani a sárga körmök.
A Glamour-hétvége részemről ennyi volt. :)


 
Mint ahogy már írtam, a Catrice bloggertalálkozójáról rengeteg sminkkel távoztam, ráadásul zömében olyanokkal, amelyekre kifejezetten kíváncsi vagyok.

A Velvet Finish alapozó érdekel a leginkább, de a család korrektora és púdere is szimpatikus, igyekszem minél hamarabb írni róluk. :)



A második méterrel érkező tartós rúzsok isteninek tűntek, én sajnos egy viszonylag visszafogott árnyalatot kaptam, ezt még nem próbáltam ki, de ami késik, az eljön. :)
A mellette lévő két szájfényszerűség egyike teltebb ajkakat ígér, a másik pedig vitaminokkal van dúsítva.



A barnás szemfestékek ismét nem vonzanak, ennek ellenére az új, csupa matt színeket tartalmazó palettát már alig várom, hogy kipróbálhassam. Holnap sort is kerítek rá, ha csak egy mód lesz rá, sminket is fotózok vele. :)

Alatta egy szemöldök waxot és szemöldök filcet láthattok, az utóbbit nem biztos, hogy fogom tudni használni, de az előbbinek jó helye lesz nálam.


Egy korall pirosító lapult még a csomagomban, valamint egy eszköz, ami a műszempillák felhelyezését hivatott egyszerűbbé tenni. :)


Három körömlakk is került a készletembe, egy világos fedőlakk, egy olyan alap, amely azt ígéri, hogy a rá festett színeket élénkebbé teszi, valamint az új metál családból a My Satin Ballet Shoes, ezt ma már láthattatok is Edinánál.

A ruhákra én ilyenkor nem koncentrálok, viszont az utóbbi néhány hétben beszereztem néhány darabot, ezeknek külön bejegyzést nem szánnék, úgyhogy egyúttal megmutatom ezeket is. :)


Ezt a szoknyát még a nyári leárazások végén vettem a Camaieu-ben, úgy terveztem, hogy a hűvösebb időben harisnyával fogom hordani, de ez eddig elmaradt. Viszont ha máskor nem is, jövő nyáron biztosan sokszor fogom viselni. :)


Erre a blézerre az Orsay-ban bukkantam, és egyből beleszerettem. A mintája és a színösszeállítása egyaránt elbűvölt, ez már többször is volt rajtam.


A H&M-ben nem igazán szoktam ruhaneműt találni, szinte mindenük elszabottnak tűnik rajtam, viszont ennek a könnyű pulóvernek nem tudtam ellenállni. Nagyon szeretem ezeket a színeket együtt, és a "túlméretezett" formája ellenére sem hat zsákszerűnek rajtam.


Cipőt nem szokásom ruhaüzletekben nézni, de az egyik kiruccanásom alkalmával muszáj volt egy kényelmes, városnézésre is alkalmas lábbelit találnom gyorsan és viszonylag olcsón, így került hozzám ez a tornacipő a H&M-ből.
Teljesen egyszerű, és nem is hinném, hogy strapabíró lesz, de rohangálós cipőnek megteszi. :)

Ti vettetek valamit a Glamour-napokon?:)

0 megjegyzés: