Catrice Metallure rúzsok: Alluring Pink és Alluring Red

1:00 Varjúlány 0 Comments

"Kissé" elkéstem ezzel a bejegyzéssel, mert a Metallure kollekció lassan már leköszön (én is csak segítséggel jutottam hozzá ezekhez a rúzsokhoz), de annyira mély benyomást tett rám ez a két smink, hogy muszáj írnom róluk. :)


Ez a limitált kiadás először szinte teljesen hidegen hagyott, majd második pillantásra már megtetszett a piros rúzs, viszont mire megjelent, teljesen elfeledkeztem róla. Aztán Netti bejegyzését látva elkezdett derengeni valami, majd a Catrice bloggertalálkozóján tudatosult bennem, hogy kellenek. A pink és a piros is.


A tok ezúttal hihetetlenül gyönyörű, fényes rosegold színt kapott, ráadásul még némi repedezett hatású mintával is feldobták. Élőben elképesztő, sokkal-sokkal szebb, mint a képeken. :)

A csábos küllem mellett a funkció ellátásával sincs probléma, nagyon jól záródik és pont olyan strapabíró, mint a márka rúzsainak csomagolása általában.

Alluring Pink, Alluring Red




Az Alluring Pink egy hideg, már-már lilába hajló pink, a klasszikus rágógumiszín csak egy kicsit világosabb ennél. A komfortzónámon kívül van, de örülök, hogy kipróbáltam, és bár kétesélyes volt, végül arra jutottam, hogy tetszik magamon - de nekem mindenképp hangulat kell hozzá.

Az Alluring Red-hez hasonló meleg eperszint már nagyon régóta keresek, ezt egyértelműen szeretem és biztos vagyok benne, hogy sokszor fogom viselni.

Illata egyiknek sincs, a legtöbb tulajdonságuk pedig az alapkínálatban lévő két rúzscsalád, az Ultimate Shine és Ultimate Colour közé tehető. Az állaguk krémes, de nem kifejezetten mászkálásra hajlamos, pigmentáltak, de nem kiemelkedően erőteljesek, nem kifejezetten fényesek (pláne nem metálfényűek, pedig annak örültem volna), a tartósságuk pedig átlagos. Nem szárítanak, azonban az apró ráncokat sem egyenlítik ki, de ez nem is elvárható el ettől az árkategóriától.

Tehát jók, nincs baj velük, viszont nem a minőségük az, ami miatt azt mondom, hogy érdemes megvenni őket - hanem egyrészt a színük okán, mert szerintem elég egyediek, és főleg a csomagolásuk miatt: ilyen szép, különleges külsőt drogériában, megfizethető áron nem gyakran találni. :)

Ha láttok még valahol belőlük, ne hagyjátok ott! :)

0 megjegyzés: