Catrice Vitamin Lip Treatment

1:30 Varjúlány 0 Comments


A Catrice szájfényeivel egészen a Beautiflying Lip Smoother-ig nem voltak jó tapasztalataim. Az applikátorukat sem szerettem, az állaguk pedig egyenesen kiborított. Nagyon folyósnak, "mászkálósnak" éreztem őket, és emiatt persze minimális tartósságot sem produkáltak.

Ehhez képest a Vitamin Lip Treatment személyében egy olyan ajakkencét hoztak össze, ami van olyan jó, mint a Clarins Instant Light Natural Lip Perfector.



A Vitamin Lip Treatment ezüst kupakos, ezüst feliratokkal ellátott tubusban érkezik. Az előbbinek még súlya is van, strapabítónak tűnik és megfelelően zár, az utóbbiak viszont nagyon csúnyán és gyorsan kopnak - ezt valamelyes már a képeken is láthatjátok.

Az applikátora hagyományos kialakítású, én ezt a jól bevált formát szeretem a legjobban. :)


Szájfények estén az állagra vagyok a legkényesebb, de ebbe akkor sem tudnék belekötni, ha direkt az lenne a célom, mert ezt még én is tökéletesnek érzem.

Enyhén ragad, de ez az én szememben pozitívum, mivel éppen ez kell ahhoz, hogy a viselése közben ne legyen olyan érzésem, mintha minden pillanatban elfolyni készülne.
Plusz ennek köszönhetően még viszonylag tartós is, étkezés után természetesen pótolni kell, de magától nem tűnik el nyomtalanul, négy órát minden gond nélkül túlél, ami egy ajakfénytől nagyon szép teljesítmény.

Az illata az egyetlen zavaró tulajdonsága, intenzív sárgadinnyés, és engem a gyümölcsös illatok többségével a világ végére lehetne üldözni. Ráadásul sajnos még néhány perccel felkenés után is érezhető, de minden más tekintetben annyira korrekt, hogy ezt az egy gyenge pontot tolerálom.

Egyetlen barackos árnyalatban kapható, ami szerencsére elég áttetsző ahhoz, hogy ne tompítsa a szám természetes színét, így nem okoz zombi-hatást rajtam, mint sok más világos ajakszínező.
Ellenben a fénye gyönyörű, szinte már tükörszerű, engem a finise a Bobbi Brown szájfényeire emlékeztet.

És végezetül: igen, hidratál is. Nem erőteljesen, nem szépíti meg a cserepes ajkakat egyetlen pillanat alatt, de enyhén száraz szájra tökéletes választás.


Nagyon sok ajakkencét próbáltam már, drágábbat és olcsóbbat egyaránt. Szeretem a pénztárcakímélő darabokat is, de eddig használat közben mindig éreztem, hogy egy kedvezőbb árú sminkkel van dolgom vagy egy felháborítóan drágával - és kiemelten igaz ez a szájfényekre. A Vitamin Lip Treatment-re viszont nem, ugyanis minőség tekintetében egyértelműen Chanel-Clarins szinten van.

Azt hiszem, még soha nem írtam ilyet, de most muszáj megtennem: vegyétek meg. Nagyon megéri az árát.

*A terméket a Catrice bloggertalálkozóján kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

0 megjegyzés: