Yankee Candle tart-ok

4:03 Varjúlány 0 Comments


Még az október eleji Catrice esemény után jutottam el a Yankee Candle pesti üzletébe, ahol összefutottam Kamii-val (hihetetlenül kedves és toleráns, a "legbolondabb" formámat hoztam aznap, és úgy is elviselt).

Hosszas, tényleg nagyon hosszas válogatás után végül tart-okat vettem, pedig eredendően gyertyapárti vagyok, viszont ott, a helyszínen még nem szerettem bele egyik illatba sem, ellenben többel is szívesen tettem volna egy próbát.


Snow in love: Friss tisztaságillat az alapja, ez egészül ki némi vegyes virágos felhanggal. Nem ez a legintenzívebb már égetés előtt sem, úgy pedig érdekes módon még tompábbá válik, sajnos az alatta lévő teamécses viaszos illata szinte teljesen elnyomja.

Vanilla Satin: Egyszerre selymes és enyhén karcos vanília, amely egyben a legkönnyedebb, amit valaha éreztem. Annyira könnyed, hogy szinte már friss hatást kelt, még nyárra is el tudom képzelni. A vanília összes arcát szeretem az ezer közül, de ez dobogós.

Lake Sunset: Csalódás. Használat előtt még egy enyhén pézsmás, légies, talán kissé pacsulis parfümillat. Égetve sokkal agresszívebbé válik benne a pézsma, és ez a változás nem szerencsés, mert így sajnos pont azt a könnyedséget veszíti el így a Lake Sunset, ami vonzóvá tenné. 


Black Plum Blossom: Twitteren azt írtam róla, hogy olyan, mintha sok cseresznyevirágot leöntöttek volna némi ribizliszörppel. Ezt most is fenntartom, egyszerű, virágos alapú bogyós gyümölcsös illat, de az egyszerűsége ellenére én kedvelem.

Ghostly Treats: Ez az új kedvencem, elképesztő. Édes, tömény, mályvacukros, de az édesség mellett folyamatosan jelen van némi füst és fa is. Nagyon szépen kiegészítik egymást, és az intenzitásával sincsenek problémák, ha újra választhatnék, az összes viasztömb helyett inkább csak ezt vásárolnám meg nagyobb méretben.

Beach Wood: Múlt ősszel vettem belőle egy kis méretű gyertyát, ez a régi, állandó kedvencem. :) Számomra maga az ősz, lakkozott fa friss levegővel, füsttel és nagyon kevés édességgel.
A gyertya egyetlen gyengéje az, hogy nem a legintenzívebb, nos, a tart minden más tekintetben ugyanolyan, mint a nagy testvére, csak sokkal erőteljesebb.


Christmas Garland: Elméletileg fenyő némi áfonyával, én ehhez képest a fenyő mellett egy kevés tömjént és mentolt érzek. Nem mindig használom szívesen, nekem hangulat kell hozzá, de olykor-olykor jól esik.

Vanilla Chai: Markáns, fűszeres illat. Karakteres füstös alapja van, ez egészül ki némi fahéjjal és sok-sok gyömbérrel. Vaníliát én nem véltem felfedezni benne, viszont egy nagyon enyhe, csak kontrasztként megjelenő citrusos játékot igen.

Ismeritek valamelyiket?:)

0 megjegyzés: