Szerzemények

1:30 Varjúlány 0 Comments


Az utóbbi két-három hónapban elég sok (jó, inkább nagyon sok) körömlakkot vettem, és még mindig van néhány, aminek a bemutatására eddig nem került sor.
Arra gondoltam, hogy összeszedem ezeket, valamint néhány apróságot egy szerzeményes posztba hét eleji lazításnak. :)

A Catrice új limitált kiadása az első képek óta tetszett, szerencsére bejött hozzánk, és múlt héten már volt is a közeli Müllerben. A rúzsokról lebeszéltem magam, a szájfény nagyon különleges, de közel sem voltam biztos benne, hogy jól állna, a zöldes szemhéjpúdert és a fenti két lakkot viszont nem tudtam otthagyni.
Ha csak nem jön közbe valami rendkívüli, szerdán bővebben is írok róluk. :)


Az Isana "ujjbedugós" lemosója egészen addig nem foglalkoztatott, amíg nem kezdtem el nyomdázni, azóta viszont egy nagyon praktikus dologként tekintek rá.
A sima mandulásból mindig a nagy flakont szoktam venni, mert úgyis elfogy, de most csak kicsi volt - egyértelműen ez a kedvenc körömlakklemosóm.


A Models Own Absinthe a megjelenése óta csábított, de csak szeptemberben csaptam le rá. Jó, szeretem, de száradhatna valamivel gyorsabban.

A Dancing with Nureyev-et nagyon sokáig egyenesen csúnyának tartottam, azonban néhány hete átkattant valami a kobakomban, és nem volt megállás, kellett. Felkenve sajnos nem az igazi, igyekszem még a héten kifejteni a véleményem róla.

A L'Oréal Ocean Porcelain szuvenírként jött velem haza, nem az én világom, de semmi hasonlóm nem volt, így nincs lelkifurdalásom miatta. :)


A Zoya Oswin szinte azonnal a kedvenceim közé került, elképesztően gyönyörű (bár nem pontosan olyan színű, mint a képen) és jó lakk. Nagyon-nagyon ajánlom! :)

A Models Own Scarlet Sparkle szintén szeptemberi szerzemény, a legszebb csillámos piros, amit valaha láttam, jóformán szikrázik. A száradási ideje viszont sajnos ennek sem a legjobb.

A matt lakkok ritkán csábítanak, viszont a Golden Rose 32-esnek nem tudtam ellenállni. Nagyon szép színe van, már lefotóztam, csak a szöveget kellene megírnom hozzá.


Az őszi kívánságlistámban említettem egy piros sálat az Orsay kínálatából, amit a Glamour-napokon szerettem volna megvenni. Sajnos addigra itt elfogyott, de egy kiruccanás során máshol rábukkantam, és azóta dúl a szerelem. :)


Az Essence 24/7 alaplakkját a kivonása miatt valami mással kellett pótolnom. Úgy döntöttem, hogy először az Astor pultnál nézek körül, és végül ennél a sok az egyben verziónál maradtam. Eddig jó választásnak tűnik. :)

Adtam egy esélyt a Catrice Gel Like fedőlakkjának is, ezt viszont hiba volt, nem szerettem meg. Nagyon kellemetlen az illata, nehezen szárad és két-három használat után ragacsossá vált.

Régóta szemezgetek az Essence száradást segítő cseppjével, de mindig lebeszéltem róla magam. Az utolsó lökést végül Dorka videója adta meg, na és a nehezen száradó Models Own-ok.


A csacskaság netovábbja ez az ajakápoló, de bevallom, Minnie egér a gyengém. A kedvenc bögrémen is ő van, az egyik jegyzetfüzetemen is... a legaranyosabb Disney figura szerintem. :)
A DM-ben akadtam rá erre az ajakbalzsamra, és nem tudtam ellenállni neki.


A NYC Turbo Dry utódja után kutatva arra jutottam, hogy kellene adnom egy esélyt a Seche Vite-nek. Eddig nem tűnik az igazinak, de még próbálgatom.
Ellenben a hígító remek befektetés volt, csak azt sajnálom, hogy nem szántam rá magam hamarabb a megvásárlására.


Az új hobbim a színminták festése, ehhez nyilván "alapanyag" is kell, én innen rendeltem három csomag swatch stick-et.

A Catrice újdonságokkal jelentkezem elsőként, aztán idővel remélem, minden sorra kerül majd. :)

0 megjegyzés: