Essence Hoping ajakbalzsam

11:19 Varjúlány 2 Comments

Essence Caring Lipbalm (Hoping)

A vásárfiás bejegyzésben még azt mondtam, hogy a kiárusításon beszerzett termékekről -ha csak nem kéritek-, nem írok hosszabban, de most mégis muszáj kivételt tennem... mert ez a kis szépség teljesen elbűvölt!

Már a csomagolásával is sikerült megnyernie, szerintem nagyon édes ez a kis tégely, a rózsaszín-fehér összeállítás pedig annyira kislányos, egyszerűen imádnivaló. A tégely alsó része műanyag, de ebben az esetben ez különösebben nem zavar, a kupak jól visszazárható. Két gondom lehetne ezzel, ami felett azonban most átsiklom: nem a leghigeinikusabb ez a kiszerelés, különösen igaz ez egy ajakbalzsamra, valamint a kis színes matricák...elég gyengécskének tűnnek, könnyen el tudom képzelni, hogy néhány hétnyi használat után megadják magukat.


Ami elsőként meglepett a kinyitás után, az a cseresznyés illat, ami fogadott. Pontosabban nem is cseresznye... cseresznyeízű gyümölcskaramella inkább. Nálam ez is telitalálat.:)
Az állagára sincs panaszom, könnyed, kellemes, jól kenhető. Pigmentáltnak nem igazán mondanám, maximum egy kis fénye van az ajkaimon, de az is szinte elhanyagolható.



Végül pedig a lényeg, a hatása. Nos, a nagy kedvencem, a Garnier Velvet ajakápolója mellett mindenképp elmarad. Nem hinném, hogy ez a kicserepesedett ajkakat rendbehozná... gyorssegélynek nem a legjobb választás. Viszont megelőzésre mindenképp jó, mert némi hidratáló hatása azért van, én jobbnak érzem a Labellotól például.

Összességében: Szerintem hihetetlenül aranyos, imádom az illatát, még némi hidratáló hatása is van... nagyon örülök, hogy így, akciósan beszereztem. Nem a világ legjobb ajakápolója, de ha titeket is megnyerne, megérteném.:)

2 megjegyzés:

  1. Dehogy haragszom, köszönöm, hogy szóltál, krónikus elgépelő vagyok.:)

    VálaszTörlés
  2. Igazából... logikus is, amit írsz... hüm, jó volt olvasni egy hozzáértő véleményét erről.:) Mostantól nem fogok jobban tartani a tégelyes kencéktől, mint a stiftes stb., kiszerelésűektől, bár... nekem ezekkel inkább az a gondom, hogy utána ragad a kezem -különösen igaz ez egy ajakbalzsamra-, és ezzel például út közben nem nagyon tudok mit kezdeni. De a bacik miatt már nem aggódom.:)

    VálaszTörlés