N.Y.C. Liquid Lipshine szájfények

9:20 Varjúlány 1 Comments

 (N.Y.C. Liquid Lipshine szájfények, 575; Brighton Beach Peach, 578; Bowery Blush)

Még ősszel került a kosaramba ez a két szájfény, de aztán valahogy elfeledkeztem róluk, mígnem az elmúlt hetekben elkezdtem egyre sűrűbben használni őket.

Amikor bejött kishazánkba az N.Y.C., eltántorított a vásárlástól a csomagolásuk, a külső ennek a terméknek se a legelőnyösebb tulajdonsága. Ami tetszik benne, az az, hogy nem hagyományos henger alakú a tubusa, hanem kicsit lapított, ez szuper, viszont a feliratok... nekem olyan érzésem van, mintha elcsúsztak volna... pedig nem, mert mindkettőn ugyan úgy helyezkednek el, ráadásul szerintem hamar meg is fog kopni... Nem egy szépség, maradjunk annyiban.

 

Az applikátoruk... nos, találkoztam már jobbal is, de egyáltalán nem vészes a formája,  sőt, egy-két használat után teljesen megszoktam. Viszonylag hosszú, lapos és elkeskenyedő, ennek köszönhetően jól ráfekszik az ajkakra.

 (Brighton Beach Peach, 578; Bowery Blush)

Ami nagy előnye ennek a terméknek, az az, hogy rengeteg csodaszép árnyalatban kapható, szinte az összeset haza tudtam volna hozni. Én elsőre kettőt választottam, a blogokon sokat látott Brighton Beach Peach-et és a Bowery Blush-t. Az elsőt kicsit megbántam, mert bár most tombol a narancsos színek iránti szerelmem, ez túl világos nekem, az ajkaimon jóval barackosabb, mint a mintán és a tubusában... nem áll jól. Ez a pirosba hajló rózsaszín viszont remek választásnak bizonyult, ha a sietős reggeleken csak ezt és némi szempillaspirált dobok fel, már akkor is látványos a hatás.:)

Sminkben itt és itt találkozhattatok velük.

Az állagukat krémesnek mondanám, ugyanakkor elég ragacsosak is. Nekem ezzel semmi bajom, sőt, szeretem az ilyen szájfényeket, de tudom, hogy sokakat ez zavar... ők feltétlen kerüljék el. Az illatát imádom, isteni vajkaramellás aromája van, elég intenzív és tartós is, én jóval a felkenés után is érzem. Tehát azoknak, akik nem szeretik az édes illatokat, nem hinném, hogy beválna, akik viszont olyan bolondjai a nyalánkságoknak, mint én, imádni fogják.
A tartósság... nos, ha már ragadós az állaga, joggal elvárjuk, hogy legyen picit strapabíróbb az átlagnál. És ezt teljesíti is. Nem vagyok a legjobb tesztalany az ilyesmire, mert nem szoktam lenyalogatni a kencéimet, de azt hiszem, ezt egykönnyen nem is lehet. Nem is mászkál, ami szintén egy plusz pontot ér.:) Evés és ivás után viszont feltétlenül pótolni kell.

Összességében: Mi tagadás, belopták magukat a szívembe ezek a szájfények, nekem az állagukkal sincs gondom, az illatukért odavagyok, a színskálájuk is szuper... biztos, hogy ha legközelebb akciósan találkozok velük, beszerzek még egy-két árnylatot, bár a normál áruk is igen kedvező. Ha szeretitek a szájfényeket, megérnek egy pillantást!:)

1 megjegyzés:

  1. szép színük van*-* örülök, hogy írtál róluk:D holnap megyek nézelődni a rossmannba :D

    VálaszTörlés