Januári kedvencek

7:01 Varjúlány 0 Comments


 Bourjois Healthy Mix Serum alapozó (51; Light Vanilla), E.L.F. Mineral alapozóecset

A havi kedvencek összeállításánál most először kerültem bajba... ugyanis januárban alig sminkeltem, köszönhetően a vizsgaidőszaknak.:( Viszont azért mégis akadt pár termék, amit nagyon megszerettem, úgyhogy... következzenek ők.:)

Az első egyértelműen a Bourjois Healthy Mix Serum alapozója, a hónap elején nagy kedvencem volt. Tudni kell rólam, hogy én alapozót általában hetente kétszer, legfeljebb háromszor használok, a sima, rohangászós hétköznapokon nem érzem szükségét. Viszont most másképp alakult ez, mert szinte azt éreztem, hogy ez a termék jót tesz a bőrömnek, automatikusan nyúltam utána a legtöbb reggelen. Viszont sajnos mostanra már annyira kifakultam, hogy picit sötétnek érzem, ráadásul bizonyos fényviszonyok között túlzottan sárgásnak találom... de ha jön a jobb idő, és kicsivel barnább leszek, biztos, hogy újra előkapom.:)
Ami még nagy kedvencem volt vele együtt, az az E.L.F. cicanyelves alapozóecsete. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a kis csodáról, imádom! Az első benyomásaimat már megosztottam veletek ezekről az ecsetekről, de most már ígérem, napokon belül jön egy részletesebb vélemény is.:)


Essence Faírytale szájfény (03; Pixie Dust), Avon színmegújító rúzs (Berry Berry Nice), Essence Vampire's Love ajakszínező (02; True Love)

A szemre való termékek közül jó szívvel egyetlen darabot se tudok kiválasztani, ellenben az ajakra valókkal. Ha nem is nap közben, de estefelé nagyon gyakran előkerült egy erőteljesebb szín, ha másért nem, hát csupán azért, hogy jobb kedvre derítsen.:)
Az Essence Fairytale szájfénye továbbra is nagy kedvencem, erről már elég sokszor írtam itt.:) Az Avon rúzsa egy sokáig hanyagolt, majd felfedezett termék... színátmenetes ajkakhoz nagyon megszerettem. Ami még nagy kedvencem volt, az a vámpíros ajakszínező.... szerintem hihetetlenül szép színe van.:)

Essence Lipliner (08; Red Blush, 07; Cute Pink, 09; Nude Coral, 01; Soft Rose)

És még mindig a szájnál maradva....:) Januárban újra előkerültek a kontúrceruzáim. Nem is tudom, miért mellőztem ezeket az utóbbi időben... pedig nagyon sokat lehet a használatukkal módosítani egy sminken. 

Essence French Nude (05; Simply Nude), Essence You Rock! (01; Cut Off The Beige), Essence Color & Go (01; Absolute Pure)

A körömlakkok.... nos, a fent szereplőkkel bevallom, elég vegyes érzéseim vannak. Tény, hogy őket használtam a legtöbbet, lévén vizsgaidőszak... -tudom, talán butaság, de én ilyenkor nem szeretek feltűnő körmökkel szaladgálni- viszont a végére annyira meguntam mindhármat, hogy biztos vagyok benne, jó ideig nem kerülhet nude lakk a körmöm közelébe. Éljenek a pirosak, kékek, lilák!

Alverde testápoló vaj vaníliavirággal és mandarinnal

Még decemberben fedeztem fel ezt a testvajat, és azóta is dúl köztünk a szerelem. Magam is meglepődtem rajta, de ebben a hónapban semmilyen parfümöt nem használtam, ellenben ennek az illatáért végig odavoltam. A hatékonyságával sincs gond, tökéletesen kiegészítik egymást a Soliteint testápolójával. Muszáj lesz a közeljövőben szentelnem neki egy teljes bejegyzést.:)


Ha vizsga, akkor számomra elmaradhatatlan ez a kis fehér karkötő. Egyáltalán nem vagyok babonás, de ehhez a kis bizsuhoz nagyon ragaszkodom ilyenkor. Jó pár éve már, hogy Nagyikámtól kaptam... ha ránézek, mindig eszembe jut, és ez segít átvészelni az izgulós perceket.:)
Mellé leggyakrabban ezt az egyszerű fehér kis fülbevalót hordtam, összefogott hajhoz nagyon megszerettem.:)


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?:)

0 megjegyzés: