Beyoncé Pulse

8:36 Varjúlány 1 Comments

Beyoncé Pulse EDP

Különösebben nem kísérem figyelemmel az újdonsült sztárillatokat, több okból sem: részint azért, mert a legtöbbjük nem nyeri el a tetszésem, részint pedig azért, mert mostanában nyakra-főre mindenki parfümöt ad ki, és ez nekem már kissé visszatetsző. Ellenben Beyoncé illatait mindig figyelem, mert az első nevével fémjelzett üvegcse, a Heat nagy-nagy kedvencem lett.
Tavaly ősszel bejelentették a legújabb illatát, a Pulse-ot, amire nagyon kíváncsi vagyok, de még azóta se sikerült megszimatolnom. Egyetlen drogériában se futottam össze eddig vele, pedig kitartóan keresgélem. Úgy sejtem, valamikor mostanában kerül nálunk forgalomba, jellemző, hogy fél év csúszással kerülnek be hozzánk a parfümök.

Az illatjegyei alapján nincs határozott elképzelésem arról, hogy milyen lehet... a vanília, a bergamot, az orchidea és a jázmin a legerősebb a hírek szerint benne, a fragranticán a citrusos-gourmand családba sorolták. Ezek alapján nem hinném, hogy ugyan annyira szeretném, mint a Heat-et, de azért sikerült felkeltenie a kíváncsiságomat, ha mással nem is, akkor ezzel a kissé Thierry Mugler Angel-jére hajazó üveggel.

Ti esetleg összefutottatok már vele valahol?:)

1 megjegyzés: