Essence Long Lasting szemceruzák

10:26 Varjúlány 5 Comments

               Essence Long Lasting szemceruzák (01; Black fever, 10; Almost famous, 12; I have a green)

Szinte nem volt sminkes bejegyzés, aminek a terméklistáján ne szerepelt volna ez a ceruza valamely árnyalata. Sőt, a kedvences posztok visszatérő vendége is egyben, úgyhogy azt hiszem, éppen ideje írnom az Essence Long Lastingjáról.

Ez esetben egy automata ceruzáról van szó, ami tudom, sokak számára előnyt jelent, mások számára kevésbé, mert soha nem lesz igazán hegyes a ceruza. Tényleg van is ebben valami, viszont bevallom, én uuutálok hegyezgetni, mindig el is lustulom ezt, ráadásul még a termék egy része is kárba megy, és emellé még jön az, hogy én általában a vízvonalamon használok szemceruzát, oda pedig talán nem is a legjobb, ha tűhegyes, úgyhogy én egyértelműen az automata mellett teszem le a voksom.:)



A külsejével teljes mértékben elégedett vagyok, csúnyának nem mondanám, nem is érzem úgy, hogy széttörik a kezemben, a csavarókája is elég biztosnak tűnik... nem tudok rosszat mondani rá.:) 



Az állagát inkább mondanám krémesnek, mint keménynek, de mégsem az a típusú, amit hiperkönnyen el lehet maszatolni, viszont nem is karcol, könnyen siklik a bőrön. A pigmentáltság szerintem remek mindhárom szín esetében, elég egyszer végighúznom a pilláim tövében őket, és már határozott vonalat kapok. Meg kell említenem, hogy mind a három árnyalatot nagyon szeretem, a fekete igazán fekete, a rózsaszínes bőrszínt egyenesen kötelezővé tenném mindenki számára, lilás és kékes szemsminkhez a vízvonalra isteni! A zöld pedig a mostani nagy kedvencem, egy icipici gondom van vele, amiért eddig mostohagyerek volt: apró csillámok találhatók benne. Annyira nem zavaró egyébként, de jobban szeretem, ha a ceruzáim csillámmentesek.

És az egyik legfontosabb szempont, a tartósság. Mint már írtam, én szemceruzát leggyakrabban a vízvonalamon használok, márpedig pont az szokott lenni a kényes pontjuk ezeknek a termékeknek. Szerintem már az is pozitív, hogy egyáltalán meglátszanak ott, de szerencsére felülmúlják ezt, úgy nagyjából három órán keresztül mindenfajta kopás, elmászás nélkül ott is maradnak, ami azt gondolom, hogy ebben a kategóriában egyáltalán nem rossz teljesítmény. Simán a szemhéjon természetesen jóval tartósabbak, nekem reggeltől kora délutánig ott gond nélkül megmaradnak.

Összességében: Ha nincs ellenetekre az automata kiszerelés és jó színekben kapható, kellemes állagú, kedvező árú szemceruzát kerestek, feltétlenül nézzétek meg az Essence Long Lastingját, nem csodálkoznék, ha nektek is gyorsan a kedvencetekké válna.;)

5 megjegyzés:

  1. nekem van lila és az egyik legjobb szemceruzám. :)

    VálaszTörlés
  2. A lila és a zöld van meg, nagyon szeretem őket, szuperek tényleg!

    VálaszTörlés
  3. én a feketét használom,imádom :)

    VálaszTörlés
  4. Flory, Makeupcakes: Lilám még nincs, de be fogok szerezni egy olyat is.;)
    Nóra: Én is imádom! Örülök, hogy nem csak nekem váltak be.:)

    VálaszTörlés
  5. Almost famous nagyon szép szín...lehet, hogy hamarosan be is szerzek egyet:D

    VálaszTörlés