Essence Legends Of The Sky pirosító

7:24 Varjúlány 4 Comments

 
Essence Legends Of The Sky pirosító (01; No Better Way To Sky)

A vásárfiás bejegyzésben még azt írtam, hogy nem szándékozom ennek a pirosítónak egy teljes bejegyzést szánni, aminek az volt az oka, hogy úgy gondoltam, úgyis rengetegen fognak róla írni, de mivel nem így lett, ráadásul van is mondanivalóm róla, úgy döntöttem, miért ne?:) 



A csomagolásával kapcsolatban elég kettős a véleményem. A forma nagyon tetszik, és a szín is, szerintem illik ehhez a trendkiadáshoz, viszont a kivitelezés... jaj. Túl könnyű az egész, ráadásul a kis gombocska, amit kinyitáskor be kell nyomni, úgy érzem, nem a legstrapabíróbb. Emellé még jön az, amit Calo(z) említett: a pan és a dobozka között egy egész széles "üresjárat" van, ami nem csak esztétikai probléma lehet...
Összességében a külsejéről úgy gondolom, hogy nagyon tetszetős lehetne, ha kicsit jobb minőségű anyagokból állították volna össze, valamint ha több figyelmet fordítottak volna a részletekre. 



Míg a dobozában nem tűnik tisztán narancssárgának, van egy kis barnás-barackos beütése, felvive már sokkal egyértelműbben az. Nagyon szépen pigmentált, finom, selymes állaga van, viszont sajnos még ha a legpuhább ecsettel nyúlok bele, akkor is porzik kicsit, ezért is nagy gond az a rés a pan mellett... biztos vagyok benne, hogy rendszeres használat mellett oda fog gyűlni némi festék.
Ami nagyon nagy meglepetést okozott számomra, az nem más, mint a tartóssága. Nálam már az is jó pont egy por állagú pirosító esetén,  ha egyáltalán meglátszik az arcomon, de ez bőven felülteljesítette ezt. Délelőtt tettem fel az arcomra -nem is különösebben sokat, tulajdonképpen egy-egy ecsetvonásnyit-, de még késő este is határozottan látszott. Én pirosítótól tartósság tekintetében ennél többet nem várok.


A legnagyobb kérdés ezzel a pirosítóval kapcsolatban szerintem az, hogy kinek állhat jól? Mindenkinek! Tudom, sokan félnek a narancsos árnyalatoktól, de szerintem ez pont azon kevés színek egyike, ami minden típuson jól mutathat, ha jó árnyalatokkal párosítjuk. Vöröseken isteni lehet, csakúgy, mint barnákon, de szerintem még szőkéknek is jól állhat. A legnehezebb szerintem az én típusomon, a nagyon világos bőr-sötét haj párosításon elképzelni, de -szerintem- rajtam sem mutat tragikusan, sőt, ha a rúzsom, szájfényem színe passzol hozzá, még egész jó is lehet, bár az tény, hogy természetes hatású nemigen lesz.

Összességében: Maga a termék szerintem kifejezetten jó, kár, hogy a csomagolás gyengére sikerült. Aki valaha is kacérkodott egy narancsos pirosító beszerzésével, annak mindenképpen ajánlom, az ára sem vészes, egy próbát mindenképp megér!:)

4 megjegyzés: