Alverde vaníliavirágos és mandarinos testvaj

2:04 Varjúlány 3 Comments


Idestova két hónapja használom ezt a testvajat, a kedvenceim közé is bekerült, azt hiszem, éppen ideje írnom róla, főként, hogy egy limitált termékről van szó.:)

Általában nem szoktam megítélni egy-egy márkát, pláne nem negatívan, még akkor se, ha esetleg egy-két termékük nem válik be. Az Alverdével viszont más a helyzet.... a dekorkozmetikai részlegüket ha csak lehet, elkerülöm, mert a termékeik illata engem borzasztóan irritál. Tudom, ez nagyon szubjektív, lehet, hogy valaki pont azt érzi kellemesnek, amit én nem, de... tényleg nem bírom elviselni az illatukat.:$

Így aztán amikor a hideg beálltával testápolót kerestem, eszem ágában se volt szétnézni a kínálatukban, viszont... évek óta mindig ugyan abba a problémába ütközöm: lusta vagyok minden nap egy lágyabb testápolóval kenni magam, pedig a hiperszáraz bőröm igényelné. Arra gondoltam, hogy talán jobb lenne egy kiadósabb termék után néznem, amit nem kell olyan gyakran kenegetnem.
Mivel nem volt ötletem, hogy mi is lehetne ez, ezért szétnéztem a Krémmánián, és azonnal ráakadtam az Alverde makadámdiós testvajára. Kerestem is a DM-ben, de üres volt a helye, ellenben a mandarinos verzióból több is volt... gondoltam, próba szerencse, hazajött velem. És milyen jó, hogy így történt!:)



A csomagolása számomra közömbös, bár... talán mégis inkább tetszik, mint nem, szerintem egész csini ez a sárga tető. Jól záródik, ráadásul le is volt fóliázva a tégely, így biztos lehettem benne, hogy előttem senki nem nyitotta ki. Ezért piros pont.

Ami már az első használatnál megdobogtatta a szívem, az az illata. Egyszerűen isteni, nem túlzok. Elég intenzív, ha lecsavarom a tetejét, azonnal megcsap, használat közben is folyamatosan érzem és még utána is megmarad. Egy nagyon finom, gyümölcsösen édes téli illatról van szó, ami nekem egyértelműen a karácsonyt juttatja az eszembe. Bevallom, néha előfordul, hogy csak úgy előkapom megillatozni, esetleg bekenem a kezem vele, mert odáig vagyok ezért a mandarinos-édeskés aromáért. Úgy tudom egyébként, hogy létezik ilyen tusfürdő is, ha a mostanim kifogy, mindenképpen kipróbálom azt is.:)


Az állaga... nos, ez az első testvaj, amit kipróbáltam, valahogy én eddig ezeket a termékeket nagyon sűrűnek, viaszosnak képzeltem, ehhez képest ez lágyabb, jól kenhető, de azért jóval sűrűbb, mint egy sima testápoló. Ennek ellenére az én száraz bőröm nagyon hamar beszívja, és alaposan hidratálja is azt, ezt valóban nem kell minden este használnom ahhoz, hogy ne feszüljön a bőröm.

Összefoglalva: Nagyon elégedett vagyok vele, minden tekintetben jól teljesít. Az illata mennyei, a hidratáló hatása is kifogástalan, bár... nos, emiatt nyilván a szárazabb típusúaknak lehet jó, másoknak valószínűleg sok ez, főleg rendszeres használatra. A csomagolásával sincs gondom, a kiszerelése is hatalmas és az ára is egész kedvező.... én azt mondom, szerezzetek be egyet belőle feltétlen, amíg még kapható.:)

3 megjegyzés:

  1. Eddig ez volt a legjobb bejegyzés amit erről a termékről olvastam:) Abszolút kielégítő!
    Azt hiszem, nekem is be kell mennem a dm-be ezért..:)

    VálaszTörlés
  2. Criollo: Tényleg mindenképp megéri beszerezni.:)
    Velvet FizZ Blog: Ezt én is, biztos, hogy ki fogom próbálni a többi is.:)

    VálaszTörlés
  3. hú,be kell szereznem! :O köszi!

    VálaszTörlés