Alverde 2in1 arcpirosító és ajakbalzsam

9:49 Varjúlány 0 Comments



Nemrégiben kaptam egy kis csomagot, facebookon kérdeztem, hogy miről írjak elsőként, és ezt a kettő az egyben pirosító-ajakápolót kértétek először.:)


A csomagolása szerintem nagyon édes, annak ellenére, hogy elég egyszerű. Kicsike műanyag tégely jól záródó tetővel, szerintem utazáshoz pont ideális a mérete miatt (is).


Amitől mindig nagyon tartok, ha Alverde kozmetikummal van dolgom, az az illata. A legtöbb sminktermékük erős zöld-gyógynövényes aromát áraszt magából, s engem ez sajnos kifejezetten zavar. Féltem, hogy ezzel is hasonló lesz a helyzet, de szerencsére nem, nagyon enyhe illata van, és az is inkább édeskés, kellemes.:)

Az állaga nagyon érdekes. Én eddig háromféle krémpirosítóval találkoztam: "gumis" jellegű, szilárdabbal (E.L.F. Studio), ragacsos, lágyabbal (Max Factor Miracle Touch), és vizesebb, kevésbé pigmentálttal (Essence Soufflé Touch). Ez olyan, mintha a két első ötvözete lenne. Ahogy hozzáérek az ujjammal, kissé ragadóssá, de mégis lágyabbá válik, viszont ennek ellenére elég tömény.


Ez az árnyalat a Light Apricot fantázianevet kapta, szerintem tökéletesen körül is írja, ugyanis egy világos, nagyon természetes melegebb rózsaszínről - ha úgy tetszik, barackról - van szó.

Krémpirosítóként nagyon szeretem használni, kézzel is eldolgozható, de a legjobb párost az E.L.F. Small Stipple ecsetével alkotják. Visszafogott, de mégis üde, egészséges hatást eredményez, nem titkolom, nagyon belopta magát a szívembe pírként.

Ajakápolóként... nem. Úgy sincs vele nagy gond, de nekem túl világos, ráadásul félmatt a finise, sajnos hulla-effektet eredményez. Szájfénnyel már elfogadható, de azt hiszem, úgy sem fogom sokszor használni az ajkamon.
A hidratáló hatása egyébként nem rossz, de persze nem olyan erős, mint mondjuk a Carmexé.


Összességében: Nekem ez most pozitív csalódás, még ha nem is fogom mindkét funkcióját kihasználni. Krémpirosítóként szuper, semmit sem tudok kifogásolni rajta, ajakápolóként sem lenne vele nagyobb problémám, csupán nem az én színem.

*A terméket tesztelésre kaptam.

0 megjegyzés: