Kedvencek: Essence

10:52 Varjúlány 0 Comments


Néhány hete egy kedves hozzászóló kérdezte, hogy nem készítenék-e egy bejegyzést a kedvenc Essence termékeimről. Igazság szerint már régóta tervezgettem egy sorozatot, amiben a szépségápolási márkák kiemelkedő darabjait veszem sorra, de aztán mindig lebeszéltem magam róla azzal, hogy régebben a Krémmánián is voltak hasonló összegzések. Viszont most kaptam egy kis bátorítást, úgyhogy belevágok, jöjjön a legkedvesebb öt termékem az Essence-től:



1.  Colour Arts szemhéjalapozó

Minél többet használom ezt a kis tubusos csodát, annál jobban szeretem. Tartós, és sokkal élénkebbek rajta a szemhéjpúderek. Ez persze egy bázistól el is várható, de nem ebben az árkategóriában. Az ehhez hasonló, 1000 forint alatti alapok meg sem közelítik ennek a hatását, talán a közel háromszor ennyibe fájó BeYu az, ami hasonlóan hatékony.
Nyugodt szívvel ajánlom!:)



2. BTGN fedőlakk 

Tudom, hogy ez már egy megosztóbb termék, de nem hagyhattam ki a listából, mert nekem nagyon bevált. Időről-időre kipróbálok más fedőlakkokat is, de mindig visszatérek ehhez, azt hiszem, ez elég árulkodó.
Fényes, tartós, gyorsan szárad és még a körmöm is erősebb tőle.


3. 24/7 alaplakk

Sokat gondolkodtam azon, hogy a 24/7 vagy a BTGN alap kerüljön ide, végül az előbbi mellett döntöttem, pedig az utóbbit is nagyon szeretem. Ugyan kellett egy kis idő, míg hozzászoktam a mattságához, de kárpótol érte az, hogy szinte "belecuppan" a színes lakk.


4. Smokey Eyes ecset

Bár mióta beszereztem, elég sok más ecsetet volt szerencsém kipróbálni, még mindig a kedvenceim között van, és ha nem csak egy krémes festéket dobok fel a szememre, újra és újra bevetem.
Puha, tömött, a mérete és a formája miatt univerzális, nem is kell ennél több.:)


5. Long Lasting szemceruzák

Nem sűrűn használok szemceruzát, de ha igen, akkor ebből a családból választok. Nem kell őket faragni, számomra már ez is óriási pozitívum, egész tartósak és a pigmentáltsággal sincs gond.

+ 1, ami nem vált be:



Elég sok mindent felsorolhatnák itt, szempillaspirálok, szájfények és rúzsok, Stay All Day korrektor (igen, nem tévedés, az én bőrömön nem szuperál olyan jól), de a leggyengébb láncszemek az új Colour & Go lakkok. Ami azért is nagy kár, mert a megújulás előtt talán ezek voltak a legnépszerűbbek a márkától.
Szép színek, érdekes ecset és üveg, elfogadható állag és botrányos tartósság. A botrányost úgy kell érteni, hogy egy kézmosás után látszik a kopás. Nemnemnemnem.


Mivel az Essence trendkiadásokkal is jelentkezik, jöjjön ebből is a favorit és a legkevésbé szeretett:


Breaking Dawn trendkiadás: Nem vagyok Twilight-rajongó, mégis gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy ezt szerettem a leginkább. A körömlakkokat gyakran használom, és két pigment is a szívemhez nőtt, a pirosítóról nem is beszélve.


Fantasia trendkiadás: Nem a termékek rossz minősége, hanem a fantáziátlanság miatt volt nagy csalódás számomra ez a kollekció. Olyan sok mindent ki lehetett volna hozni ebből a témából, unikornis-lakkok, csillámkrémek, színes, csilivili tusok, irizáló-duokróm szemhéjpúderek, ehelyett... én simán elmentem az állvány előtt.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek az Essence-től?:)

0 megjegyzés: