Májusi kedvencek

12:49 Varjúlány 0 Comments



A májusom a szakdolgozatírásból- és leadásból, valamint a vizsgákra való készülésből állt. Ez sajnos (ismét) meglátszott a blogon, de remélem, a következő hetekre vagy legkésőbb június végére minden a régi kerékvágásba kerül.:)

Az Alverde krémpirosítóját nagyon megszerettem, teljesen természetes hatású, de mégis üde pofit lehet vele varázsolni, talán csak egy-két alkalommal használtam mást ebben a hónapban.
A Bourjois Healthy Mix korrektoráról hosszú időre elfeledkeztem, nem is értem, miért, mert egy kifejezetten jól sikerült kencéről van szó. 


Sokszor írtam már, nem vagyok oda a púderekért, de mostanában mégis sokszor előkaptam a Maybelline Dream Mat-et, néha nem is került alapozó/BB krém az arcomra, csak az E.L.F. bázisa és ez.

A Real Techniques deluxe crease brush-a egy fantasztikus, mesés, csodás ecset, csupán egy gondom van vele: egy csöppet túlméretezett. Ennek ellenére a szememen is használtam, de elsősorban korrektorhoz vetettem be. :)


A Kiss Kiss Hibiskiss-re már nagyon régóta fájt a fogam, és a színében nem is csalódtam. Viszont a formulája... ez az első Catrice rúzs, amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett. Azonban ennek ellenére nagyon sokat használtam, a napokban majd szeretnék egy sminket is mutatni vele.:) 

A 08-as Kate Moss rúzs az egyetlen olyan nude árnyalat, aminek sikerült belopnia magát a szívembe, de időről-időre még erről is elfeledkezem. Most azonban nagyon gyakran kenegettem, és nem csak erős szemfestéssel kombináltam, rájöttem, hogy natúrabbal is hordható.


Továbbra is vadászom a tökéletes korall körömlakkra, ennek a "hadműveletnek" az egyik állomása a Flormar P08-as lakkja. Sajnos neki is van gyenge pontja, viszont a színét nem tudom nem szeretni.


Rengeteg bizsut hordtam mostanában, legtöbbet talán ezt a Camaieu nyakláncot.  Ahogy a reakcióitokból leszűrtem a legutóbbi sminkes bejegyzésnél, a ti tetszéseteket is elnyerte. :)


A L'Oréal Mythic Oli-lel szemben nagyon nagy elvárásaim voltak, de nem teljesítette mindet maradéktalanul, ennek ellenére itt a helye, mert gyakran előkaptam. :)


Parfümöt most nem tudtam választani, mert rengeteg illatot használtam, és mindet egyformán szerettem, így a testápolás köréből most valami más került ide. :)

A Fruttini testradírt ajándékba kaptam, az illata mesés, élvezet használni, és a hatékonyságára sincs panaszom, de bevallom, még így sem vagyok biztos benne, hogy megéri az árát.


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: