Kedvencek: Maybelline

2:16 Varjúlány 0 Comments


A Maybelline sminkjeit már tinikorom óta kedvelem, annak ellenére, hogy időnként kifogtam egy-két gyengébb darabot is a kínálatukból. Az utóbbi években azonban nagyon belehúztak, és úgy vettem észre, a népszerűségük is hatalmasat nőtt egy-két kiemelkedő terméknek köszönhetően.



1. The Colossal szempillspirál 

Óóóriási szerelem volt a miénk pár éve. Én általában a hosszabbító spirálokat preferálom, de ennek dúsító volta ellenére is sikerült belopnia magát a szívembe. Szerettem a keféjét, mert a ducisága ellenére soha nem maszatoltam össze vele magam, és mert egy rétegben is drámai pillákat varázsolt. Jó ideje fontolgatom, hogy újraveszem, azt hiszem, a közeljövőben már tényleg sort kerítek rá. 
Ha eddig nem tettétek, mindenképp próbáljátok ki!



2. Watershine Gloss szájfény

Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, de szerintem nehéz pénztárcabarát áron igazán jó szájfényt találni. Ez sem kifejezetten olcsó, de minden forintját megéri. Az applikátora rendben van, az illata finom, az állaga is tökéletes, nem túl krémes, nem is folyós, és a színek is szépek.


3. Color Tattoo krémes szemfesték 

Azt hiszem, ezen senki sem lepődik meg.:) Szeretem a Color Tattoo-kat, még ha nem is ezek a kedvenc krémes festékeim. Tartósak, könnyen eldolgozhatóak, tusként is megállják a helyüket, és bár a színválaszték itthon elég kicsi, a türkiz árnyalat nagyon különleges, tökéletes nyárra.


4. ColoRama körömlakkok

Én a régi verziót is nagyon szerettem, de az újak sem okoztak csalódást. Szép, változatos a színskála, az ecsetük és az állaguk is rendben van, és jelly finisű lakkokkal is találkozhatunk köztük.


5. Master Precise filces tus

Tudom, hogy a márka zselés tusát nagyon sokan szeretik, de nekem a filces vált be leginkább. Hajszálvékony és vastagabb vonal húzására is alkalmas, szép fekete és ami ennél a terméktípusnál nagyon fontos: sokáig megőrzi a minőségét. Az enyém lassan egy éves lesz, de még mindig tökéletesen fog.

+1, ami nem vált be:


Hosszú évek sikertelen próbálkozásai után bátran kijelentem: a Maybelline képtelen jó szemhéjpúdereket gyártani. Azt hiszem, mostanában újabb generációval is jelentkeztek, de én eddig akár hányat próbáltam, mind halovány és kifejezetten kellemetlen állagú volt.
Ugyan ez igaz sajnos a pirosítóikra is.


Még egy negatívumot meg kell említenem: nagyon nagy kár, hogy a limitált darabok (pl. Color Tattoo-k) nem kaphatóak nálunk, és az újdonságok is csak nagy késéssel érkeznek meg hozzánk, már, ha egyáltalán... pedig szerintem sokan szívesen kipróbálnánk a Baby Lips-eket és a krémes pirosítókat.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek a Maybelline-től?:)

0 megjegyzés: