Augusztusi kedvencek

5:22 Varjúlány 0 Comments



Az augusztusom nem volt felhőtlen, az első fele javarészt beteglátogatással telt, de ennyi erről, a vége már jobban alakult a hónapnak.:)

Nem volt olyan nap, amikor nem húztam tusvonalat, és bár néha próbálkoztam más termékkel is, mindig visszatértem a Manhattan zselés verziójához. Nagyon íves, cicás vonalhoz nem ez a legjobb, de egy vastag, határozott tusvonalhoz tökéletes.
Műszempillát is nagyon sokszor használtam, ilyenkor a DUO ragasztóért nyúltam. Ígértem, de erről még nem írtam bővebben, röviden annyit tudok mondani róla, hogy jó-jó, de szinte mindig túl sok jön ki belőle, lehetetlen pontosan adagolni, és az illata sem túl kellemes, engem bocsánat, de le kell írnom: macskavizeletre emlékeztet.



Ismét előkerültek a színes szemhéjpúderek, a fent láthatóak a leggyakrabban.:) A Manhattan egy régi limitált kiadás része volt, az arany(os) Catrice is, a márványmintásat pedig talán most árusítják ki.


A szájkencék közül egyértelműen a narancsos színek kerültek előtérbe. Az IsaDora ceruzáját nagyon megszerettem, bár közel sem olyan erőteljes narancs, mint a csomagolása. Mellette még a Vegas Voltot használtam gyakran, tudom, hogy ezt sokan nagyon harsánynak tartják, de én nem értek egyet ezzel, szerintem majdnem természetes. Szerettem volna írni róla külön is, de azt hiszem, a formulájáról nem tudnék sok újat mondani... meglátom még.:)


A S-He 320-as lakkja nem tűnik kifejezetten nyárinak, és nem is az, viszont univerzális, elképzelni sem tudok olyan szettet, amihez ne illene. Tegnap is ezzel lakkoztam.:)
A másik kedvenc a Bourjois 25-ös árnyalata, bár ez nem csak augusztusi, április óta folyamatosan használom. Egyszerű, nem túl hivalkodó, mégis különleges, ugyanakkor ez is szinte mindenhez passzol. 


Az E.L.F. duót ebben a hónapban is meg kell említenem. Azt hiszem, a pirosítón látszik is, hogy szeretve van, de az elmúlt hetekben a bronzosítót sem hanyagoltam el. Végre sikerült annyit barnulnom, hogy nem érzem sminkbakinak a használatát.
A H&M testpermetet még valamikor április környékén vettem, nagyon sok parfümöt használtam az elmúlt hetekben, de talán ez után nyúltam a legtöbbet. Muskos-fehérvirágos és kissé szappanos. Nagyon egyszerű, de szerintem finom.:)


Én is kaptam néhány Rexona dezodort tesztelésre, elsőként a zöld verziót kezdtem el használni, és ugyan van néhány apróság, amivel nem vagyok elégedett, összességében nagyon szeretem, a leghatékonyabb izzadásgátlóm eddig.


Már régóta szerettem volna egy tollas fülbevalót, de mivel nincs kifúrva a fülem, csak klipsz jöhetett szóba. A Claire's-ben találtam végül egy hármas szettet, ezt a türkizt hordtam belőle a leggyakrabban.:)


Nektek mik voltak a kedvenceitek augusztusban?:) 

0 megjegyzés: