Lovely Sinner & Applause, Applause

9:18 Varjúlány 0 Comments



Időnként előfordul, hogy két-három hétre elfeledkezem a piros szájkencéimről. Majd aztán történik valami, előveszek egyet, és rájövök, hogy hiába a legszebb rózsaszín, fukszia, barack, narancs, nude... piros szájjal érzem magam a legjobban.

Most (pontosabban tegnap reggel) is ez történt, ebben a hónapban a narancsos rúzsokat részesítettem előnyben, aztán a kezembe akadt egy régebbi limitált Catrice ajakszínező. Nagyon tartós, de szárít, nem igazán szeretem magában, így került még rá egy kevés egy  - szintén meglehetősen régi - Essence trendkiadás ajaklakkjából, a kettőből együtt pedig egy klasszikus, igazi piros piros ajakszín lett.
A szemere csak két matt barna szemhéjpúdert és egy bőrszínt ütögettem - ezek már kevésbé jellemzőek rám -, plusz egy tusvonalat húztam, az arcomra pedig egy leheletnyi bronzosítót tettem.

Tudom, hogy egyáltalán nem különleges ez a smink, és nem is igen ér meg egy bejegyzést, de bár ebben a hónapban rengeteget kísérleteztem nagyon színes-műszempillával feldobott sminkekkel, egyet sem viseltem olyan szívesen, mint ezt, és erről meg kellett emlékeznem.:)


 


Arc:
Maybelline Dream Satin alapozó (010, Ivory)
MAC Mineralize korrektor (NW20)
Maybelline Dream Mat púder (02, Rose Ivory)
E.L.F. pirosító-bronzosító duó bronzosítója

Szemöldök:
Catrice szemöldökzselé

Szem:
Essence Colour Arts szemhéjalapozó
MUA Undressed paletta (3-as és 5-ös szín)
Catrice szemhéjpúder (090, Bring Me Frosted Cake)
Manhattan zselés tus
Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál

Száj:
Catrice Welcome to Las Vegas szájfény (C01, Lovely Sinner)
Essence Circus Circus Lip Laquer (01, Applause, Applause)


Van kedvenc rúzsszínetek/szájszínetek?:)

0 megjegyzés: