IsaDora Hot Hibiscus

5:19 Varjúlány 0 Comments



Ha jól emlékszem, valamikor június elején szereztem be egyet az IsaDora nyári lakkjai közül, de még azóta sem kerítettem sort a bemutatására, pedig megérdemelné, nagyon is.

Az üvegéről és az ecsetéről most nem írnék részletesebben, megtettem már többször is, röviden azért: a külsejével semmilyen komoly gondom nincs, az ecsete lapított, nem lekerekített és nagyon széles. Én kifejezetten szeretem, könnyen kipingálom vele a körmöm, ezúttal például elég türelmetlen voltam és siettem is, de úgy érzem, bár nem tökéletes, azért vállalható az eredmény. :)





Az állaga álom. És pont. Én eddig az összes IsaDora lakkommal elégedett vagyok ilyen szempontból, ezt muszáj megemlítenem.:) A fedése már nem tökéletes, de nem is rossz, a képeken egy rétegben van a körmömön, imitt-amott eléggé átlátszanak a végek, de élőben nem volt ilyen feltűnő, két rétegtől több nem kell belőle.
A száradási ideje kifejezetten jó, továbbá a tartósságára sem lehet panaszom, most nem került rá fedőlakk, és a képeken már két napos a lakkozás, de így is szinte hibátlan. A harmadik napon azért már elkezdett megkopni, de azt gondolom, még ez is szép teljesítmény. 

A színe körülírásával bevallom, kicsit gondban vagyok. Ugyanis napfényben olyan világos, narancsos piros, mint a képeken, de kevésbé jó fényviszonyok között nem ilyen rikító és inkább pink tónusú. A kis furcsaság ellenére nem tartom igazán különleges árnyalatnak, viszont igazi nyári alapdarab, vidám és szinte mindenhez illik.

0 megjegyzés: