Elfogyott!#5

7:51 Varjúlány 0 Comments



Itt egy újabb adag elfogyasztott termék, ahogy már megsúgtam az előző bejegyzésben.:)

A Neutrogena Pink grapefruit radír nem biztos, hogy "ér", mivel már hónapok óta a fürdőszobaszekrényben kallódott, és csupán két használatnyi volt a tubus alján, azt a keveset viszont mostanában, a kánikula idején fogyasztottam el.
A Nivea Natural Beauty arclemosóról sok pozitívat nem tudok mondani, az All-1-One nagyságrendekkel jobb. Biztos, hogy nem fektetek be rá újra.


Ez a két Fleur de Santé tusfürdő nagyon, tényleg nagyon sokáig kitartott, én úgy vettem észre, ebből egy flakon körülbelül annyi ideig elég, mint három Balea tusfürdő. És nem is szárítottak, sőt.


A Palmolive tusfürdők már hosszú ideje a kedvenceim, főleg a Thermal Spa család. Issteni illata van, ha nem is rögtön most, biztos, hogy idővel újra fogom vásárolni.


Ez a Joanna sampon nagyon nagy meglepetés volt. Annak ellenére, hogy a Dougles-ban csaptam le rá, az ára sem volt borsos és hatékony is volt, ráadásul a címke szerint parabéneket sem tartalmaz. Egyedül az állagáért nem rajongtam, olajos jellegű volt, én a krémes samponokat jobban szeretem, azokat könnyebben el tudom oszlatni a hajamon.


Már írtam a minap, hogy elfogyott a fedőlakkom, azóta már be is szereztem egy újabb üveggel. Nem jobb, mint az NYC Turbo Dry vagy a BTGN, de nem is rosszabb.
Az Alverde testvaj alján már csak nagyon kevés volt, az illata miatt tartogattam, de most már ideje volt elbúcsúznom tőle.


Bár úgy tűnik, az E.L.F. szemöldökzselé még nem ürült ki, sajnos már egyik végéből sem tudtam terméket kinyerni, azóta már ennek is van utódja egy Catrice zselé személyében.:)
A Fleur de Santé spirált alig használtam, talán két hétig összesen, de már ennyi idő után is beszáradt. Sok mindent bátran ajánlok tőlük, de ezt határozottan nem.
A Maybelline Master Precise tust nagyon szerettem,  a drogériában elérhető filces verziók közül szerintem a legjobb. Az utóbbi időben már inkább szürkés, mint fekete volt, most pedig már sajnos egyáltalán nem fog, de még így is bőven megszolgálta az árát.
A márkatárs rúzs Coral Tonic árnyalatát régebben nagyon szerettem és sokat használtam, később viszont feledésbe merült. Pár hete ismét elővettem, néhányszor használtam és a végére is értem. A színét kifejezetten kedveltem, ennek ellenére nem szerzem be újra, kell egy kis változatosság. :)


Ti fogyasztottatok el valamit mostanában?:) 

0 megjegyzés: