Moyra 62 + L'Oréal Mauve Rendez Vous

6:51 Varjúlány 0 Comments



Nem is olyan rég írtam erről a Moyra fedőlakkról, és bár már akkor is pozitív volt a véleményem róla, megjegyeztem, hogy sajnos viszonylag kevés alapszínen mutat jól. Djkaty azonban volt olyan kedves, és szólt, hogy az ő tapasztalatai szerint sötét árnyalatokon is szépen érvényesül - kipróbáltam és igazat kell adnom neki. :)




A L'Oréal Mauve Rendez Vous lakkja már jó ideje a készletem része, azonban eddig sehogyan sem akart megszületni a maga bejegyzése. Mert ugyan nem tartom kifejezetten rossznak, de maradéktalanul sem vagyok elégedett vele.
Leginkább padlizsánként tudom behatárolni sok apró csillámmal, amelyek hol melegebb, hol hidegebb tónusúak, de igazán sajnos csak az üvegben érvényesülnek. Emellett az állaga sem egy álom, képtelen vagyok pontosan megfogalmazni, hogy mi a gondom vele, nem túl sűrű, nem is híg, de mégsem könnyű boldogulni vele.

A Moyra 62-esből a középső- és a mutatóujjamra került, sok újat már nem tudok írni róla, egyedül azt hangsúlyozhatom ki, hogy valóban működőképes sötét lakkokkal is. :)

0 megjegyzés: