Apró szerzemények és vélemények

9:17 Varjúlány 0 Comments

Tudom, hogy nem túl rég volt a legutóbbi szerzeményes poszt, de ismét összegyűlt néhány apróság, ráadásul zömében olyasmik, amiknek nem biztos, hogy szeretnék a későbbiekben egy teljes bejegyzést szánni, így egyúttal a rövid véleményemet is megosztom róluk. :)
 

A kék Essence spirált nagyon megszerettem, ha jól emlékszem, már annak a tesztjében is említettem, hogy valószínűleg a zöldet sem fogom tudni kihagyni.
Ez egyébként némileg különbözik a kéktől, pigmentáltabb, kevesebb rétegben is látványos, viszont valamivel jobban összetapasztja a pillákat. Önmagában nem az igazi rajtam, a kék verzió talán hajszálnyival jobban áll, de ha lesz időm, fotózok majd vele sminket. :)

A Max Factor Cerise lakkal már nagyon régóta szemezek, és Odil bejegyzése meg is adta az utolsó lökést a vásárláshoz, na meg az, hogy most a Müllerben lényegében féláron lehet hozzájutni a Glossfinity-khez.
Nagyon szeretem ezt a családot, eddig egyetlen árnyalat kivételével (Angel Nails) nem volt gondom a minőségükkel. :)


A Catrice színezett szemöldökzseléjét már sokadjára vettem újra, megfelelően fixál és nekem a színe is tökéletes, nem tudok semmilyen komoly érvet felhozni ellene. Csupán azért nincs róla részletes írás, mert képtelen vagyok épkézláb előtte-utána képeket készíteni hozzá, ezért illusztráció nélkül csak annyit mondhatok, hogy ha a színe passzol és nincs szükségetek nagyobb korrekcióra, nagyon jó választás lehet! :)

A 24/7 alaplakkból is a többedik üvegem a fenti, szeretem, de igazság szerint szívesen kipróbálnék már valami mást, viszont egyetlen szimpatikus alternatívát sem találtam. Ha lenne bármilyen ötletetek, nagyon megköszönném! :)

Mikor olvastam a Twitteren (azt hiszem, Lora említette), hogy az N.Y.C. kivonul a Rossmannokból, az első dolgom az volt, hogy bespájzoljak a Turbo Dry fedőlakkból - az Essence extra fényesét is szeretem, de a gyors száradás nekem fontosabb egy fokkal, mint a plusz fény.


És egy kiegészítő a végére: idén nyáron teljesen belehabarodtam a napszemüvegekbe, főleg a színes-tükrös lencsésekbe. Persze hetekig sehol sem találtam olyat, mint amilyet szerettem volna, míg végül a Rossmannban bele nem futottam a fenti darabba. Tudom, hogy elég férfias, de felvéve egyáltalán nem furcsa, legfeljebb kicsit bohókás. :)

0 megjegyzés: