L'Oréal Wasabi hint

8:50 Varjúlány 0 Comments


Edina tavaly tavaszi bejegyzése óta tudom, hogy ez a lakk nekem kell. Mégis csak december (vagy január?) környékén csaptam le rá akciósan, mert bár szeretem a márka körömre valóit, túlárazottnak tartom őket. Tél végén tehát megvettem, azonban nem éreztem a hangulatomhoz illőnek - egészen az utóbbi hetekig. Mostanában viszont előszeretettel viselem. :)

Az üvegéről és az ecsetéről semmilyen új információt nem tudok írni, de az utóbbiról azért meg kell említenem, hogy nagyon különleges, legyezőszerű - én határozottan kedvelem.




Az állaga tökéletes, egyáltalán nem sűrű, de nem is cseppen le az ecset száráról. Két réteg szükséges belőle és viszonylag gyorsan szárad, tehát a minőségére nem lehet panasz.
Továbbá a tartósságával sincsenek problémáim, általában három napig hagyom fenn, és addig semmilyen kopás nem szokott észrevehető lenni.

A színe elég trükkös, ugyanis az üvegben még majdnem pasztellnek tűnik, de felkenve már szinte neon lesz: igazi rikító, le-sem-tagadhatná-hogy-zöld zöld. Azt hiszem, ez egy elég megosztó árnyalat, valakinek vagy tetszik, de akkor nagyon, vagy nem, de akkor nagyon nem. Én az előbbi csoportba tartozom, élvezem, hogy ennyire látványos és csöppet sem szokványos, nyaranta rendre jól esik valami bohókásat látni a körmömön. :)

0 megjegyzés: