Yves Rocher Sexy Pulp szájfény - Rouge sombre

9:24 Varjúlány 0 Comments


Valahányszor Yves Rocher üzlet közelében jártam, mindig megszemléltem a Sexy Pulp szájfények legsötétebb árnyalatát - nagyon szeretem a bordó ajkakat, rúzsom van is hasonló, de szájfényem még nem volt. Miután a család szempillaspirálja pozitív csalódást okozott, felbátorodtam, és beruháztam a szájkencére is - ez azonban sajnos nem aratott teljes sikert.

a

A csomagolása a szempillafestékhez hasonlóan duci kialakítású, talán kicsit furcsának tűnhet, de nekem szimpatikus, és ami számomra kiemelten fontos: jól zár, gondolkodás nélkül be merem dobni a táskámba.


Az applikátora viszonylag hosszú és ferdén vágott, nekem nem okozott gondot a használata, de nyilván nem is forradalmi újdonság. :)


Az illatával kezdődnek a problémáim, ugyanis intenzív málnás jellege van, és sajnos csak jellege, ugyanis érezhetően nagyon mű. Engem kifejezetten zavar, de azt hiszem, ez eléggé egyénfüggő, még az is lehet, hogy akad, akinek tetszene. :)

Az állaga éppen a ragadós és a folyós között van, tehát elméletileg pont jó lenne, de én nem bánnám, ha kicsit tapadósabb, masszívabb lenne, mert én a ragaszkodóbb fényekkel szimpatizálok.

A legnagyobb gondom vele a színe. A fenti mintán még mélypiros vagy bordó, pigmentáltnak tűnik, de amint felkenem, szinte áttetszővé válik, csak nagyon enyhe színt ad, és még azt sem egyenletesen. Ezt borzasztóan sajnálom, ugyanis ha olyan lenne, mint a swatchon, az illatát és az állagát is el tudnám nézni, de így sajnos nem. 


Ajakdúsító hatást nem vettem észre, a viselete az illatát leszámítva egész kellemes, nem hidratál, de nem is szárít. A tartóssága átlagos, körülbelül három órát bír, evés-ivás után természetesen pótolni kell.

Összességében: Ez most sajnos inkább nem vált be, mint igen. Az állaga sem a kedvencem, az illata egyenesen zavar, a színe pedig nem olyan, mint amilyenre számítottam. Nincs olyan tulajdonsága, ami miatt tudnám ajánlani.

0 megjegyzés: