Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

7:19 Varjúlány 0 Comments




Aki kicsit is követi a sminktrendeket, már biztosan észrevette, hogy a rózsaszín(es) szemfestés virágkorát éli. Másokon nekem is nagyon tetszik, azonban én nem vagyok túl jó barátságban az ilyen árnyalatokkal, de mindenképp szerettem volna legalább megpróbálni javítani a rózsaszín szemfestékekkel való viszonyomon. 
Arra jutottam, hogy elsőként semmiképp sem lenne érdemes mondjuk egy palettára beruháznom, sokkal okosabb döntésnek tűnt egy krémes verzió beszerzése, amit ha nem tudok megkedvelni önmagában, más színekkel kombinálva is hordhatok. Így került hozzám a Maybelline Color Tattoo Pink Gold-ja. :)




A csomagolásáról sok újat nem tudok írni, masszív üvegtégely jól záródó kupakkal, viszonylag egyszerű, de mutatós. :)

A külsőségekkel ellentétben az állaga teljesen más, mint az eddig általam próbált Color Tattoo-ké. Sokkal-sokkal lágyabb, krémesebb, a selymes jelző a legtalálóbb rá. Ennek köszönhetően hihetetlenül könnyű egyenletesen eloszlatni, szabályosan siklik a szemhéjon.


A pigmentáltsága nem a legerősebb, de ez az én meglátásom szerint ebben az esetben előny is lehet: vékonyan eloszlatva áttetsző hatás is elérhető vele. A színe nem pontosan olyan, mint amilyenre számítottam, nem annyira rózsaszínes, hanem talán enyhén mályvás, hússzínbe hajlik. Ezt sem bánom igazán, mert így könnyebben variálhatónak tartom, lilás szemhéjpúderekkel például csodás. 

A tartósságra ez esetben sem lehet panaszom, a nap végéig kitart. :)

És hogy hogyan halad a barátkozás: ha önmagában használom, nem festek rosszabbul vele, mint nélküle. De jobban sem sajnos, továbbra is úgy érzem, hogy a rózsás árnyalatokat nem nekem találták ki. Viszont kísérletezésre remek, és egy-egy sminkbe beépítve még számomra is hordható a Pink Gold. :)

0 megjegyzés: