Flormar Pretty - P29

8:53 Varjúlány 0 Comments


Néhány hete már áradoztam egy Flormar lakkról a Pretty családból (nevezetesen a roppant találó nevű P08-ról - igen, ez itt az irónia helye, még mindig jobban szeretem a fantázianeveket :) ), de a korall mellett egy sötétebb szín is belopta magát a szívembe.




A P29 is azon körömre valók közé tartozik, amikbe belezúgok, de értelmetlenül sokáig csak sóvárgok utánuk, majd mikor végre rászánom magam a vásárlásra, tényleg szerelem lesz a viszonyunkból.
Legalábbis szerelem, ami a színét illeti, mert a minőségét nem érzem kiemelkedőnek.
Nincs vele komolyabb gond, de nem a legkönnyebben kezelhető és nem is túl tartós, a képeken másfél napos, de máris látszik egy-két nagyon apró kopás.

Ezzel az árnyalattal viszont nem tudok betelni, még annak ellenére sem, hogy alapvetően a tiszta, kékes tónus nélküli zöldeket szívlelem. A sötét alap a benne lévő sok-sok kékeszöld mikrocsillámmal engem valamelyest bogárpáncélra emlékeztet -  nagyon szép, különleges fénye van.
És ha már bogárpáncél: tudom, hogy nem teljesen egyezőek, de engem az IsaDora Beetle Green-re is emlékeztet kissé, ami szintén egy olyan lakk, amelyre már hosszú ideje vágyom. :)

0 megjegyzés: